Un nou parcurs pentru handbalul oneștean! ”Forța” OK Sport Onești!

Un nou parcurs pentru handbalul oneștean! ”Forța” OK Sport Onești!

”Sâmbătă, 22 februarie, echipa de junioare II OK Sport Onești întâlneşte formația CSS Galați, ora 14,  la Sala Municipală. Echipa nostră începe astfel un nou parcurs în grupa 1 semifinală Speranță după încheierea sezonului regulat în care a activat în Seria A. Acumulând 13 victorii, un egal şi 4 înfrângeri, aceasta s-a clasat pe locul 4 din 10 echipe participante. Ne dorim un parcurs bun şi calificarea la Turneul Final astfel încât să îmbunătățim în continuare performanțele clubului nostru!”  Acest mesaj însoțește pagina de Facebook a Clubului Sportiv OK Sport Onești înainte de debutul echipei din  municipiul de pe Trotuș în Grupa Speranță a Campionatului Național de handbal  feminin. La finalul disputării meciurilor din  sezonul regulat din Seria A  echipa OK Sport Onești , pregătită de prof. Adrian Sava Oancea, s-a clasat pe locul 4, cu un număr de 42 puncte,  fiind la mare dispută cu LPS Iași (ocupanta locului 3, ce a obținut 44 puncte) și cu LPS Vaslui (clasată pe locul 2 cu 46 puncte). În meciurile pe care le-a disputat în acest an handbalistele din Onești  au învins  cu 38 – 33 echipa Clubului Sportiv Orășenesc Buhuși (pe teren propriu), au suferit o înfrângere  în deplasare în fața echipei LPS Iași (scorul final fiind 38 – 31 după ce la pauză diferența dintre cele două echipe a fost doar de un gol, 17 – 16!). ”Ca o revanșă” a acestei înfrângeri OK Sport Onești a dispus cu 43 – 29 de CSS Bacău pe teren propriu, oneștencele fiind net superioare adversarelor lor, scorul la pauză în acest meci fiind 20 – 16! A urmat apoi victoria obținută  în deplasare cu 41 – 35  la Piatra Neamț, OK Sport Onești ”fiind la timonă” din prima repriză, care s-a încheiat cu scorul de 21 – 18!

”Am evoluat într-o serie echilibrată, reușind  13 victorii, un meci egal  iar în  4 întâlniri am fost înfrânți. Prin calificarea în Grupa Speranța avem șanse mari de a ajunge în Turneul final”, ne-a declarat prof. Adrian Sava Oancea, cel care pregătește această minunată echipă a Oneștiului, ce este susținută doar de iubitorii adevărați ai handbalului din municipiu, de părinții jucătoarelor și prietenii echipei! Iată și lotul de jucătoare de la OK Sport Onești, ce a făcut posibilă obținerea acestei calificări:  Alexandra Albu, Roberta Măriuț, Ștefania Ciupitu (portari), Lorena Verdeș, Ariana Gnatiuc, Adriana Tihoc, Teodora Balcan, Antonia Spălățelu, Daria Zvîncă, Alexia Anton, Alexandra Pleșu, Bianca Tofan, Antonia Arvinte, Andreea Barna, Bianca Alexe, Alexia Irimia și Ambra Ibănescu – jucătoare de câmp.

Prin clasarea pe locul 4 în seria A (lider al clasamentului fiind echipa CSM Bacău cu 50 puncte), echipa OK Sport Onești  continuă campionatul de handbal în Grupa Speranța, unde va avea ca adversare  pe CSS Galați, CS Danubius Călărași și CS Medgidia. Azi, sâmbătă 22 februarie oneștencele întâlnesc pe CSS Galați urmând ca sâmbătă 29 februarie să evolueze în deplasare la Danubius Călărași. Mult succes echipei  de handbal feminin OK Sport Onești, alături de care sunt toți cei ce iubesc acest minunat joc sportiv – de la conducerea clubului, profesori și antrenori până la jucătoarele și jucătorii care se bucură de  frumusețea aruncărilor de la semicerc  INCLUSIV  FRUMOASA GALERIE  ONEȘTEANĂ !      Ion Moraru  

Distribuie articolul!