În Liga a IV a, la fotbal – la Cașin, vin ”verzii”!

În Liga a IV a, la fotbal – la  Cașin, vin ”verzii”!

În Liga a IV a, la fotbal – la  Cașin, vin ”verzii”!

 

”Este duminică, este meci! Și încă ce meci! Vino alături de noi și adu – ți aportul la jocul de duminică, începând cu orele 11, într-unul dintre cele mai frumoase meciuri ale Ligii a patra, A.S. Măgura Cașin – A.C.S. Viitorul Curița / CSS Onești, pe terenul din Cașin. Un meci al  <<orgoliilor>>, ce ne promite fair-play și spectacol, fiecare dorindu-și să obțină cel mai frumos rezultat și să ofere cel mai calitativ fotbal! Vă așteptăm în număr cât mai mare la meci, pentru a fi al 12-lea jucător al echipei noastre! Fie ca cea mai bună  echipă  să  câștige!”  Aceasta este invitația pe care  Măgura Cașin o adresează azi iubitorilor fotbalului de a fi prezenți la acest meci – derby, adversară fiind A. C. S. Viitorul Curița  / CSS Onești, o echipă  care  ”a început urcarea” în clasamentul Ligii a IV a, Seria Valea Trotușului.  În ultimele trei etape ACS Viitorul Curița / CSS Onești a încheiat victorioasă meciurile disputate cu Viitorul Urechești (5 – 0  pe teren propriu),  Voința Brătești (1 – 0, în deplasare)  și cu A S Bârsănești (echipă pe care a învins-o cu scorul de  4 – 1 pe Stadionul ”Energia” din Onești, locul unde  susține  toate meciurile de acasă ACS Viitorul / CSS). Constantin Ene, care pregătește această echipă împreună cu  profesorul Sorin Stanciu, ne-a declarat:”La Brătești, pe un teren incomod, mic – la limita limitei! – am  reușit să ne atingem țelul și să obținem cele trei puncte puse în joc, printr-o victorie cu 1 – 0 iar în urmă cu o săptămână  ne-am bucurat de cel mai frumos  joc al echipei noastre. În meciul cu A. S. Bârsănești  jucătorii de la ACS Viitorul Curița / CSS Onești  s-au descătușat și pe alergare, posesie, marcare de goluri! Echipa noastră a controlat    autoritar ambele reprize și s-a impus cu scorul de 4 – 1.  <<Verzii>>  nu au facut rabat nici de la efort si nici de la spectacol….echipa livrând  un frumos spectacol sportiv publicului oneștean.  Căpitanul echipei noastre, Șchiopu George – Ionuț,  un sportiv si un om exemplu, a reusit  <<un gol de generic>>  din lovitură  liberă.  Marcatorii  echipei  noastre au fost  Silviu Lupu (în minutele  17 și 41), George Șchiopu (min. 50) și Dominic Vacaru (în min. 85)”.

Despre meciul cu Măgura Cașin dar și despre  campionatul Ligii a IV a, Seria Valea Trotușului,  Constantin Ene ne-a declarat:” Pentru noi, este un joc normal cel cu Măgura Cașin. Sperăm să avem nivelul crescut atât ca valoare cât și ca joc și să oferim  un meci frumos! Campionatul Ligii a IV a este  unul foarte echilibrat, până în prezent”.

Măgura Cașin abordează  meciul cu AFC Viitorul Curița / CSS Onești  după  înfrângerea (cu  3 – 1 în deplasare) din meciul cu CSM Moinești (care  s-a aflat în postura de  lideră a clasamentului în Seria Valea Trotușului. A fost un meci în care Măgura Cașin a avut mai multe ocazii, pe care nu le-a putut fructifica, înscriind doar un gol prin  Alex. Miloiu.  În meciul ”marii rivalități” Măgura Cașin – AFC Viitorul Curița / CSS Onești este de menționat faptul că în lotul oaspeților  va juca Silviu Lupu (jucător care  s-a format la Măgura Cașin!)

  •  MECIUL DE FOTBAL  MĂGURA   CAȘIN  –  VIITORUL  CURIȚA  / CSS  ONEȘTI  S-A ÎNCHEIAT  CU SCORUL   1 – 0 (1 – 0).   

 

Celelalte meciuri ale etapei a VI a:  Bradul Mănăstirea Cașin – CSM Moinești, Vulturul Măgirești – CS Uzu Dărmănești, A. S. Bârsănești – Viitorul Căiuți, Voința Brătești – Viitorul Urechești. Într-un meci disputat ieri, 9 octombrie în cadrul acestei etape Sportul Onești a întrecut cu 16 – 0 Măgura Târgu Ocna (care are o echipă de juniori, ei fiind învinși  în deplasare, cu 3 – 0  și  de  Bradul Mănăstirea Cașin).

 

 

 

 

Distribuie articolul!