”Cu turația la maxim”

”Cu turația la maxim”

În  Seria Valea Trotușului  din  Liga  a IV a  finalul campionatului  aduce mai multe meciuri – derby.  Primul deja a avut loc ieri, sâmbătă  6 noiembrie la Moinești, unde  Sportul Onești a obținut o prețioasă victorie, cu scorul de 3 – 1 în fața echipei CSM din localitate.  În urma acestei victorii Sportul Onești  se află ”confortabil” pe locul 1, cu  30 de puncte, la 5 puncte diferență  aflându-se CSM Moinești (cu 25 de puncte). Este de menționat faptul că Sportul Onești  este  ”cu turația la maxim”, ei reușind rezultate deosebite în ultimele etape. Astfel, după victoria cu 5 – 0 în deplasare  în fața echipei Viitorul Urechești (marcatori fiind E. Tismănaru – 2 goluri,  G. Chealfă, R. Covaci și V. Sarca), a urmat  un alt succes la  Brătești. Aici Sportul Onești a învins  cu 9 – 1, în deplasare   pe  Viitorul Brătești (unde au marcat  R. Boacă – 3  și Edy Tismănaru  câte trei goluri, A. Sarca – 2 și  R. Covaci – 1). Acest rezultat a fost, prin numărul mare de goluri  ”un adevărat măcel”, în aceeași situație fiind pe terenul echipei Sportul Onești și Măgura Târgu Ocna (care a primit 16 goluri în meciul celor două combatante!). În penultimele etape Sportul Onești a obținut  două  victorii (ambele, cu scorul de 3 – 0), pe teren propriu, în fața echipelor  Uzu Dărmănești și A S Bârsănești.

Un alt meci – derby, onorat cu victoria oaspeților, poate fi considerat  cel dintre echipele Uzu Dărmănești – Viitorul Curița / CSS Onești, care s-a încheiat cu scorul de 2 – 4. Cu o etapă înainte Viitorul Curița / CSS Onești (aflată pe locul 3 în clasament, cu 24 puncte), ”a administrat” 18 goluri echipei Măgura Târgu Ocna, realizând cel mai mare scor de până în prezent în această ediție de campionat iar  sâmbătă 13 noiembrie, de la ora 14 va  întâlni pe Stadionul Energia din Onești pe CSM Moinești.

”Cu turația la maxim” abordează meciurile pe care le dispută  și echipa Măgura Cașin. După o victorie lejeră pe teren propriu cu scorul de 2 – 0 în fața echipei Viitorul Urechești (în etapa a 8 a, golurile fiind înscrise de Andrei Alex și Sorin Vrânceanu), Măgura Cașin a obținut un rezultat de egalitate în deplasare (2 – 2 la Viitorul Brătești, pentru Măgura înscriind Sorin Vrînceanu și Răzvan Ghețu). Azi Măgura Cașin (clasată pe locul 4, cu 19 puncte) întâlnește pe teren propriu  echipa A S Bârsănești (aflată pe locul  6, cu 14 puncte), cășunenii dorind să obțină un rezultat frumos.

Meciurile  etapei a 9 a (disputate în urmă cu o săptămână), s-au încheiat cu rezultatele: CSM Moinești – Uzu  Dărmănești 5 – 2,  Viitorul Curița / CSS Onești – Măgura Târgu Ocna  18 – 0,  Sportul Onești – A S  Bârsănești  3 – 0,  Voința Brătești – Măgura Cașin 2 – 2, Viitorul Urechești – Bradul Mănăstirea Cașin 3 – 2,  Viitorul Căiuți – Vulturul Măgirești 4 – 2.

 

Distribuie articolul!