”Gala Excelenței Transilvania Broker”, la a VI a ediție

”Gala  Excelenței Transilvania  Broker”, la a VI a ediție

 

Cea de-a VI –a ediție a ”Galei Excelenței Transilvania Broker”,  a avut loc la Onești la o dată emblematică  pentru acest an – la  22 -02 – 2020, care are o conotație deosebită și în scrierea latină XXII –  II – MMXX. Din capul locului trebuie menționat  faptul că  acest eveniment este unul foarte așteptat deoarece premiază în fiecare an excelența și  pe cei mai buni asistenți în brokeraj. Ei au fost premiați de către conducerea Transilvania Broker dar și de către asiguratori.  Dacă am căuta câteva  cuvânte care  să  surprindă în modul cel mai fidel atmosfera ediției din acest an a Galei Excelenței Transilvania Broker  acestea ar fi ”dragoste și prețuire” pentru ceea ce fac acești  minunați oameni, ce formează o echipă deosebită.  Dragoste  – pentru că împotriva tuturor impedimentelor vremii,  a lucrurilor ce nu  sunt mereu la îndemână – această echipă este mereu la datorie, venind în sprijinul celor  ce au încheiate  polițe de asigurare  iar  Prețuirea se îndreaptă  asupra tuturor,  văzând  ”cât de frumos a crescut această echipă”!

Menționăm că  acest eveniment este organizat an de an  de directorul zonal Transilvania Broker, Florentin Iftime și de  directorul regional Mirela Nechifor. ”În premieră, la ediția din acest an – care a fost a VI a!- a participat  și Gabriel Login,  unul dintre acționarii majoritari ai Transilvania Broker. A fost prezent la acest eveniment și Ion Cotiac,  directorul executiv al Transilvania Broker,  ce a fost înființată în anul 2006 la Bistrița și se află acum în Top 3 brokeri de asigurare din România, fiind  singura  listată la Bursa de Valori București”, ne-a declarat Florentin Iftime, directorul zonal Transilvania Broker.

Bucurându-se de o organizare deosebită, în centrul căruia s-a aflat  o echipă dinamică, ce a obținut multe realizări, să vedem care au fost momentele cele mai palpitante ale acestui  frumos eveniment: Gala a fost foarte  emoționantă încă de la început când  de pe un panou video au fost văzute  înregistrări despre  activitatea  echipei, în care a fost surprins și Florentin Iftime. ”Minunați în fiecare zi!”, ” O echipă  cu oameni frumoși, ce ne împăcăm foarte bine și ne ajutăm mult”, ”Florentin <<m-a îmbolnăvit  cu entuziasmul lui>>, care te motivează”, ”dintr-o mare de  oameni minunați s-a format această minunată echipă” – sunt câteva din mesajele surprinse de pe panoul video și care au adus o mare bucurie  în suflet tuturor participanților.

Despre deosebita organizare a ”Galei Excelenței Transilvania Broker” și despre implicarea lui Florentin Iftime  la buna desfășurare a acesteia a vorbit și  acționarul majoritar Gabriel Login, care a menționat:”Florentin Iftime este unul dintre  reprezentanții de marcă de la Transilvania Broker, atât prin prisma rețelei  cât și a lucrurilor pe care le face! Se vede că și-a găsit locul aici! Este la un nivel foarte ridicat tot ceea ce organizează!” Bucuros pentru faptul că a fost prezent la Gală, Gabriel Login a transmis și un mesaj plin de căldură pentru membrii  acestei frumoase echipe, de la Transilvania Broker:”Mă bucur mult că vreți ca să fiți și mai mulți  dar și din ce în ce mai buni. Vă asigurăm că suntem mereu alături de voi și principalul argument este de a merge înainte!”

La acest eveniment, ilustrat în prezentul articol prin  fotografii reușite realizate de Ion Magadan – împătimit de peste 30 de ani al aparatelor cu blitz!-  a avut loc și premierea de către asiguratori a brokerilor care au vândut  cele mai multe asigurări facultative.

Startul distracției a fost dat prin interpretarea, cu mare bucurie și aproape într-un glas a ”șlagărului serii” (ce poate deveni cântecul – simbol al   întregii echipe!)  Astfel, cel mai frumos și romantic cerc al distracției a fost cuprins de o cunoscută linie melodică –  ”Departe în Transilvania” (la reușita aranjamentului muzical contribuind Dimas Production din Onești, Casă de Producție cu  un studio  profesional de înregistrări, de versurile cântecului ”fiind vinovat” Robertson Zamă, un om cu multe  idei și gânduri frumoase). Cu un  prinos de mulțumire pentru  Florentin Iftime, directorul zonal Transilvania Broker (”Florentin mi-a dat o țintă / Ce acum mă reprezintă / Sunt un broker de elită / În fiecare clipă”), acest cântec  transmite   și mesajul  măririi echipei de brokeri: ”Vino și tu, vino cu noi / Echipa te vrea, vei fi cel mai bun / Vei fi ca o stea, pe firmament /  Și-n  inima mea.. /  Echipa va fi alături de tine, /  Vom fi toți uniți, la rău și la bine /  Vom fi cei mai buni,  și-n fiece clipă  /  Vom fi o echipă..”

Menționăm că  ”Gala Excelenței Transilvania Broker”  a fost  prezentată de Florentin Iftime (ce este și un adevărat lider de opinie) și de  directorul regional Mirela Nechifor. Încântată de frumusețea acestui eveniment, la care au participat în jur de 170 persoane, ea a postat un gând al scriitorului american John Gardner – ” Excelența înseamnă a face lucruri obișnuite într-un mod ieșit din comun.”.

Dacă la ediția de acum, a VI-a, a fost pregătit un tort  ce a avut în jur de 16 kilograme, peste un an se anunță o gală la un nivel și mai înalt, fiind sărbătorit și un jubileu – 10 ani de când Florentin Iftime  a debutat în  activitatea în asigurări și de când  a format și a  început ca să dezvolte  echipa de la Transilvania Broker.      Ion Moraru, Foto Ion Magadan

Distribuie articolul!