Povestea (foto) a unei clipe – Nunți acum… ”nu pe altădată!”

Povestea (foto) a unei clipe – Nunți acum… ”nu pe altădată!”

În timp ce coronavirusul se răspândește în întreaga lume, viața  oferă prilejul  unor  întâmplări nebănuite. Astfel  în Spania, în plină stradă, la Arnedo, pentru oficierea unei căsătorii în plină pandemie, a avut loc dialogul:

”- José Lopez, vrei să te căsătoreşti cu Deborah Gurrea şi să-i fii alături în acest moment?
– Da, vreau!
– A zis  <<da>> ! Bravo! În calitate de primar al oraşului Arnedo, în plină stare de urgenţă şi prin puterea cu care am fost învestit de statul spaniol, vă declar căsătoriţi în propriul balcon! Poţi săruta mireasa! Trăiască mirii! Trăiască Spania!”

O imagine deosebită vine   din Statele Unite ale Americii.  Ea este de duminică, 26 Aprilie, din San Francisco, California. Din cauza restricțiilor,  în acest oraș fiind peste  1000 de cazuri cu  coronavirus, prietenii mirilor  nu puteau să fie însoțiți la cununia religioasă, când au hotărât să își unească destinele. Și totuși, mirii au găsit soluția să nu fie singuri în biserică!  Chipurile invitaților au fost lipite pe bănci, astfel că, mireasa a fost dusă la altar de tatăl ei sub privirile din poze ale prietenilor, rudelor sau colegilor! Nimic neobișnuit?

Zilele trecute  a avut loc  și la Bârlad o unire a destinelor!

”Cununia civilă a fost în aer liber și a durat zece minute. Marina a purtat o rochie albastră și s-a aranjat singură.  <<Patru ore mi-a luat să-mi întind părul.>> A avut mânuși, dar nu și mască. În total au fost cinci oameni: funcționara de la primărie, ei doi și părinții ei – martori și fotografi.  <<Era panicată doamna care ne-a oficiat, ne-a urat tot binele, să avem încredere că tot răul va fi spre bine, că am format o familie unită în vremurile astea grele>>, spune Marina. Apoi le-a cerut scuze că astea sunt condițiile, că pot să se fotografieze oriunde vor afară, dar că ea trebuie  plece  –  și a plecat! ” – se relatează pe site-ul  Dor.ro.

 

 

Distribuie articolul!