Fayr – play și dispută puternică la Pașcani!

Fayr – play  și dispută  puternică la Pașcani!

 *Ultima oră

 Meciul dintre Viitorul Curița și Dante Botoșani (disputat  la Pașcani în cadrul Barajului de promovare în Liga a III a), s-a încheiat cu scorul 0 – 2 (0 – 0). Jucătorii de la Viitorul Curița au reușit să mențină scorul alb în prima repriză și mai mult și-au creat  și câteva  ocazii de a marca! De  3  (trei) ori  balonul a lovit barele porții echipei Dante Botoșani!

  Repriza a doua a adus  în minutul 50 primul gol al botoșănenilor, care în minutul 55, în urma transformării unui penalty și-au mărit avantajul pe tabela de marcaj. În minutul 82 jucătorul Maxim (de la Viitorul Curița) a văzut cartonașul roșu, în urma unui fault. 2 – 0 pentru Dante Botoșani a fost  rezultatul final al acestui meci, ce s-a regăsit și între jocurile de la casele de pariuri!  

            

Parafrazând  câteva cuvinte  din volumul ”După asfințit” (o carte în mare vogă pentru tineri, scrisă  de Alexandra Bracken, o autoare din Arizona cu diplomă ”Magna cum Laude” în istorie), ”cu soarta unei întregi generații în mâini” F C Viitorul Curița nu poate să facă nici o greșeală azi la meciul  pe care îl dispută la Pașcani la barajul pentru promovarea în Liga a III a ! Printr-o victorie în fața adversarei Dante Botoșani, FC Viitorul Curița ar acumula 3 (trei ) puncte, la fel ca și ocupantele primelor două locuri (Sporting Juniorul Vaslui și echipa botoșăneană menționată) iar acest lucru ”ar cântări greu” în deciziile ce vor fi luate de Federația Română de Fotbal pentru  stabilirea echipelor promovate în Liga a III (în meciurile de la turneele de baraj  fiind înregistrate  mai multte suspendări de partide datorate pandemiei Covid 19). Un rezultat favorabil ar bucura mult pe  cei ce susțin financiar  activitatea  fotbalistică la FC Viitorul Curița (acționar principal fiind  întreprinzătorul Mihai Fudulache) dar și sutele de suporteri ai acestei echipe (care sunt de pe valea Cașinului, din Onești, Târgu Ocna și din alte localități).

În această seară echipa  care a întors rezultatul întâlnirii disputate cu FC Dinamo Bacău în urmă cu două sptămâni devenind campioana județului la Liga a IV a, FC Viitorul Curița va întâlni  pe Dante Botoșani.  Aceasta este  ”o echipă  cu jucători  mai cu experiență, ce a disputat mai multe meciuri amicale cu Foresta Suceava” – după cum ne-a declarat Costică Ene, director sportiv la Viitorul Curița.  El a considerat că ”primul meci din cadrul barajului de la Pașcani (în care Viitorul a întâlnit pe Sporting Juniorul Vaslui), a fost pierdut în fața unei echipe mai bune. În prima repriză, la 2 – 0 pentru vasluieni, jucătorii noștri au trimis de două ori mingea în bară, prin Maxim și Corman. Dacă înscriam jocul se relansa… În repriza a doua a venit și eliminarea lui Mihalache (care nu are drept de joc în meciul de azi), după un fault în urma căruia s-a acordat penalty  (o intrare prin alunecare).”

Este demn de menționat fayr – play-ul echipei  din Curița, care, pe pagina sa de la o rețea de socializare a însemnat:”  FC Viitorul-Sporting Junior Vaslui 0-3. Astăzi adversarii noștri  au fost mai buni ca noi, baieților noștri lipsindu-le și un gram de șansă…la scorul de 2-0 am trimis mingea de 2 ori în bara prin Maxim și Corman… Strângem mâna adversarului… recunoaștem că rezultatul este just…și capul sus!”

Este de menționat faptul  că cei care au marcat pentru Sporting Juniorul Vaslui, ( portarul Ailenei la executarea  celor două penalty-uri și Codreanu din acțiune), sunt jucători care au început fotbalul la Pașcani, chiar pe stadionul unde s-a desfășurat întâlnirea cu Viitorul Curița, ei fiind acum sub culorile echipei vasluiene. ”Mergem încrezători pentru obținerea unui rezultat bun”, a declarat Costică Ene, ce a ”supralicitat” faptul că ”până acum în meciurile disputate pe stadionul din Pașcani au câștigat doar oaspeții! Azi, noi suntem oaspeții!”

DUPĂ ORA 19.30  VOM  REVENI, PRIN ACTUALIZAREA ARTICOLULUI, CU REZULTATUL ACESTUI MECI! HAI VIITORUL!

Distribuie articolul!