Se redeschide Cinematograful ”Capitol” din Onești

Se  redeschide  Cinematograful ”Capitol” din Onești

Cinematograful ”Capitol” din Onești  se redeschide  publicului, așteptându-i pe  iubitorii marelui ecran.  De azi, 11 septembrie vă invităm din nou la film, respectând toate reglementările și măsurile stabilite de autorități împotriva răspândirii coronavirusului.

 

Program  11 – 17 septembrie 2020:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, Miercuri, Joi:

ora 15.00 Lassie se întoarce acasă (2D dublat – 98 min)

Rating: Audiență Generală

Regia: Hanno Olderdissen

Cu: Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Nico Marischka, Bella Bading

Gen film: Aventuri, Dramă, Familie

Filmul este  o nouă ecranizare a romanului scris de Eric Knight și prezintă  povestea emotionanta a collie-ului Lassie (cel mai faimos câine), care va trece prin aventuri inedite în incercarea de a reveni acasă.

 

Vineri, Sâmbătă, Duminică, Miercuri, Joi:

ora 18.00 După ce ne-am certat (2D subtitrat – 105 min)

Rating: Nerecomandat sub 15 ani

Regia: Roger Kumble

Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Dylan Sprouse, Charlie Weber

Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste

 

După cum  se menționează pe site-ul Cinemagia, subiectul acestui film este  atractiv și captivant . Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, pășește în orizontul  visurilor sale la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este remarcată de colegul său, Trevor (Dylan Sprouse), care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie. Dylan e inteligent, amuzant, chipeș și responsabil; cu toate acestea, Tessa nu și-l poate scoate pe Hardin din cap. El este, până la urmă, iubirea vieții ei. Chiar și cu toate neînțelegerile și greutățile lor, Tessa nu poate nega atracția pe care o resimte față de Hardin. Și-ar dori să poată scăpa de obsesia lui, dar… nu este chiar atât de ușor. Vor trece prin momente bune și momente rele, vor avea suișuri și coborâșuri, vor face greșeli și le vor repara, dar Hardin și Tessa nu se vor lăsa, și vor lupta pentru a fi împreună… chiar dacă universul pare să conspire ca ei să nu fie împreună.

 

Vă dorim vizonare plăcută!

 

 

Distribuie articolul!