”Uniți vom reuși să aducem comuna Bârsănești pe o linie ascendentă!”

”Uniți vom reuși să aducem comuna Bârsănești  pe o linie ascendentă!”

Vlad Grigore, tănăr absolvent  al studiilor superioare,  este candidatul USR la  funcția de primar al comunei Bârsănești, fiind decis ca  să  lupte  pentru a oferi un nou viitor  acestei frumoase  comune, ce are în componența sa mai multe sate răsfirate  pe distanța a peste  15 kilometri.  El a adresat un mesaj locuitorilor  comunei Bârsănești în care se menționează: ”Doar uniți vom reuși să aducem comuna noastră pe o linie ascendentă și pentru acest obiectiv este nevoie ca fiecare dintre noi să aibă curajul de a spune lucrurilor pe nume și astfel să arătăm că noi cetățenii nu mai putem fi nepăsători și pasivi în fața neregulilor și nedreptăților din comună.  Eu am îndrăznit să fac primul pas către schimbare, un subiect atât de dificil pentru societatea românească în zilele noastre.  A venit momentul să demonstrăm că puterea liderilor se datorează poporului și împreună vom reuși să realizăm această schimbare mult asteptată. Totul este posibil daca ai alături oameni verticali și încrezători într-un viitor corect. Împreună vom învinge prejudecățile și vom contura traiul Bârsăneștenilor. Trecutul ne învată, prezentul corectează, viitorul definește!”

Candidatul USR la funcția de primar al comunei Bârsănești, Vlad Grigore și-a început campania electorală în satele Albele și Caraclău și a fost plăcut surprins de faptul că echipa sa de campanie a fost întâmpinată ”cu multă căldură și receptivitate din partea oamenilor, în ochii cărora am descoperit  dorința de  schimbare. Totodată am realizat că obiectivele pe care mi le-am propus rezonează cu așteptările și dorințele cetățenilor vizavi de buna dezvoltare a comunei”.

Este de evidențiat faptul că Vlad Grigore are susținerea totală a președintelui Filialei Onești a USR, Florentin Iftime, candidat la  aceste alegeri de la 27 septembrie  la funcția de consilier  județean. ”Sper că Vlad Grigore  va continua proiectele  începute  de mine! O să-l sprijin  de aproape  pentru noi proiecte!”, a menționat Florentin Iftime (de loc din comuna Bârsănești).  Călăuzit de imboldul  că „singura măsură adevărată a succesului este dată de raportul dintre ceea ce am fi putut fi şi ceea ce am devenit” Florentin Iftime a menționat și câteva  priorități care trebuie să  își găsească rezolvare în comuna Bârsănești:” alimentarea cu  apă  și canalizare,  realizarea unei rețele de gaz metan de care să beneficieze locuitorii comunei și rezolvarea problemei drumului de legătură între localitățile Bârsănești și Albele”.  Locuitorii comunei Bârsănești sunt încrezători că doar tandemul Florentin Iftime (candidat la   funcția de consilier la Consiliul Județean Bacău) – Vlad Grigore (candidat la funcția de primar al comunei Bârsănești) ar putea schimba cu adevărat fața acestei comune!

” Știm cu toții că trebuie depusă foarte multă muncă și că lucrurile nu se vor schimba peste noapte, dar împreună și mai ales cu sprijinul cetățenilor  vom reuși să oferim un viitor mai bun atât pentru generațiile viitoare cât și pentru noi. Cred cu tărie într-o dezvoltare armonioasă a comunei Bârsănești și vă asigur că încrederea și speranța pe care ne-ați arătat-o va fi răsplătită cu seriozitate, credință, bun-simț și profesionalism”, a declarat Vlad Grigore, candidat  al USR la funcția de primar al comunei Bârsănești.       Amprenta de Onești

 

 

Distribuie articolul!