Oneșteanca Alexandra Ungureanu, câștigătoare a unui puternic concurs de televiziune

Oneșteanca  Alexandra Ungureanu, câștigătoare a unui puternic concurs   de  televiziune

Pentru  Onești și pentru oneștenii ”de pe toate meleagurile țării” dar și pentru cei aflați în lume la mii  de kilometri depărtare  de  pitorescul  municipiu de pe valea Trotușului, pentru toți iubitorii de frumos din România seara de 19 decembrie a fost una  cu o  mare încărcătură emoțională. Acest fapt s-a datorat   unui  eveniment  deosebit , a participării cunoscutei interprete de muzică ușoară  din Onești, Alexandra Ungureanu la ”finala” care a încheiat al șaselea sezon al emisiunii  ”Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentată de unul din cele mai apreciate posturi de televiziune (Kanal D)! Deea Condrea, Oana Radu, Theo Rose, Cristina Șișcanu, Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu au fost cele șase concurente  calificate pentru desemnarea  celei mai stilate celebrități din România. Prin prezentarea unei ținute vestimentare deosebite și a unui moment muzical de excepție (în care Alexandra Ungureanu l-a avut alături pe KEO, ei interpretând melodia ”Cel mai frumos cadou” – un șlagăr  care  deși are 10 ani de la lansare este mereu actual!), oneșteanca noastră a învins!  Acest succes ”a fost pecetluit” de  votul prin SMS al telespectatorilor emisiunii, care – în mod sigur ! – a fost în ”vârful audienței” în frumoasa seară de  sâmbătă, din pragul sărbătorilor de iarnă. Alexandra  Ungureanu a fost felicitată și de juriul emisiunii (format din  creatorul de modă Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu  – o împătimită a  vestimentațiilor, ea supranumind-o ”crăiasă” pe câștigătoare și  de cunoscutul bloger  de modă Maurice Munteanu)  dar și de  celelalte concurente!

Dacă în cadrul emisiunii vestea câștigării acestui concurs de către Alexandra Ungureanu a venit în urma ”numărătorii inverse”, pe paginile rețelelor  de socializare  bucuria victoriei a fost una  magică, fiind trăită cu toată puterea sufletului de privitori.  Astfel, în timp ce  cunoscuta interpretă Paula Seling  s-a entuziasmat , adresându-se direct Alexandrei  cu cuvintele ” whoaaaaaa, ce frumoasă!!!!! Bravo! Ai mult, mult stil. Și stilul tău se potrivește tare bine cu inteligența ta, cu eleganța ta”, în ”obișnuința” crainicului sportiv Ilie Dobre Facebook-ul  a fost cuprins de o mare bucurie:”Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!”

Au fost  multe, multe comentarii  de admirație pentru  învingătoarea :” Alexandra a arătat finețe, sensibilitate, inteligență pe lângă ținutele bune pe care le a etalat. BRAVO. Acesta este stil!”; ”ea  a promovat bunul simt , inteligență, bunele maniere și tot odată stil” ; ” Are educație, cultură, eleganță,  bun simț, stil cultură estetică,  voce și finețe…” această fată este frumoasă!”  O telespectatoare  avizată a ținut ca să argumenteze:”Felicitări, Alexandra! Și eu cred că ești adevărata câștigătoare. Ai dovedit că ai stil nu numai prin ținutele bine alese și gândite, inedite, speciale, cu mesaj, ci și (sau, mai ales) prin întreaga ta prezență, de persoană demnă, inteligentă, cu o personalitate bine conturată, talentată și strălucitoare. Afirm că ai un stil inconfundabil, al omului de foarte  bună calitate. Bravo!”

După ce  concurentele  Cristina  Șișcanu, Oana Radu, Andreea Tonciu și Deea Codrea au fost pe rând eliminate din concurs  Alexandra Ungureanu s-a aflat  pe finalul  emisiunii în competiție cu  ploieșteanca Theo Rose ( cântăreață și vedetă tv, pe numele său Theodora Maria Diaconu) iar telespectatorii internauți  au  notat :”A câștigat cine trebuia, Alexandra!! Mai contează cine? cum ?  de ce ?  etc … Theo era mai mult cu vocea nu cu stil vestimentar..   Un concurs corect!  Alexandra a avut mereu ținute  <<oauuu>>, pe când Teo nu prea ! Deci Alexandra este corect aleasă câștigătoare iar ca om << jos pălăria>> , o finețe  de  om,  educată, cu de toate! Felicităriiiiiii  om frumos!”

”Felicitări  Alexandra! Meriti  acest  premiul din plin!”

O altă ”artilerie de  felicitări”  pentru Alexandra  a făcut să se audă  din nou ”bravoooo!  Stil, personalitate, eleganță,  simplitate și nu în ultimul rând finețe și  educatie !! Ai meritat pe deplin  dragă! Din toată inima!”  O  însemnare  sinceră  etalează faptul că ”Alexandra a  dat clasă multora!  Și cum spune și  Maurice Munteanu  <<stilul nu ține  numai de haine .. Atitudinea ta și felul tău de a vorbi, pe mine una m-a cucerit!” În același sens iată și alte opinii: ”Alexandra a avut ținute  spectaculoase  întotdeauna! Merita să câștige!”; ”Mă bucur sincer că în sfârșit câștigă bunul simț, educația, finețea unui caracter educat și nu în ultimul rând stilul rafinat. Felicitări! Felicitări Alexandra! Ai fost super stilată, foarte educată și cu mult bun simț!” ; ”Felicitări! Stilul este și despre curajul de a te expune și a fi tu indiferent de răutățile celorlalți, despre educație, despre cultură, despre atitudine. Alexandra chiar le are pe toate!”

Trăind cred ”înzecit” fiecare clipă a acestui concurs, cu toată încărcătura emoțională a unor astfel de momente mama Alexandrei Ungureanu, învățătoarea Anca Ungureanu a remarcat:” Dumnezeu a făcut dreptate prin oamenii doritori de principii sănătoase pe care Alexandra le-a afișat în mod constant”. Aceste cuvinte ale îndrăgitei învățătoare din Onești au însuflețit și au mărit fericirea oneștenilor,  bucuroși că  au urmărit  înfăptuirea  încă a unei performanțe ce  este legată de  frumosul și cosmopolitul oraș moldav, aflat la confluența celor patru râuri (Trotuș, Oituz, Cașin și Tazlău). Valerian Vreme a fost unul dintre cei care s-au bucurat  de această nouă izbândă oneșteană, felicitând-o  din toată inima pe Alexandra Ungureanu. ” Cât de frumos este când ne susținem unii pe alții!”, a menționat într-un mesaj Valerian Vreme. ”Dacă nu riști, dacă nu greșești, nu poți evolua și ulterior… câștiga. Privesc în urmă și sunt tare mândră de mine. Pregătind ultimele zile de competiție și Marea Finală am dat, azi, de trofeele  <<Bravo ai stil>>. Sunt 8 (opt) ediții – concept, în care am reușit să mă autodepășesc și să-mi arăt că pot! Poate unele dintre alegerile mele n-au fost foarte comerciale. Cred, însă, cu tărie, că despre asta trebuie să fie  <<Bravo, ai stil>>: despre curajul de a risca, de a te descoperi, de a-ți depăși limitele, despre a spune povești și a transmite emoții”, a declarat  eroina  acestei performanțe deosebite, Alexandra Ungureanu. Ea a mai menționat: ”Simplitatea și naturalețea și rafinamentul și bunul simț pot fi atributele  celei mai stilate femei din România!”          Ion Moraru

Distribuie articolul!