INFORMAȚII – ÎN TIMP REAL!

INFORMAȚII – ÎN TIMP REAL!

 De astăzi  în municipiul  Onești  se  deschide un nou centru de vaccinare.  El este situate  la  adresa: str. Perchiului nr. 3 Onești (Baza Sportivă –  în foto,  sala 150 de locuri, intrarea spre Ștrandul Municipal Onești). Acesta este cel de-al doilea  centru de vaccinare  din municipiul Onești, după cel deschis la Muzeul  Municipal de Istorie (de pe B-dul Republicii).

Menționăm că programările se pot face pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/, la numărul de telefon 021 414 44 25 și la medicul de familie.

 Potrivit  unei știri de azi, 13 aprilie, în municipiul Onești, rata incidenței la mia de locuitori  a cazurilor de îmbolnăviri cu virusul Covid-19 a scăzut la 1,80, după ce saptāmâna trecută era 2,52.

După cum se arată  în ”Curierul de știri”,  Oneștiul se află în scenariul galben  prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău, având în vedere ca rata incidenței cumulate se situează între 1,5 și 3  la o mie de locuitori.  Peste 2 (două )  zile, la 15 aprilie situația municipiului Onești va fi reevaluată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău.

În prezent restaurantele, cafenele, barurile din municipiul Onești  sunt deschise la interior funcționând în limita a 30 la sută din capacitatea fiecărui spațiu și se pot organiza evenimente culturale și orice în interior cu ocuparea a 30 la sută din total de locuri din sală.

 

 

 

Distribuie articolul!