Informare publică

Informare publică

Informare publică

Avarie pe strada Barajului!

 

Consumatorii cartierului Belci din orașul Onești, județul Bacău, au apă cu presiuni reduse, astăzi – 15 octombrie 2021, ca urmare a lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă potabilă, pe care echipele RAJA le execută pe strada Barajului, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp.

Biroul de Comunicare

RAJA   CONSTANȚA

Centrul  zonal  Onești

Concert  al Formației Folker  din Sfântu Gheorghe  la Ghimeș Făget

În acest an formația Folker (în foto) din Sfântu Gheorghe aniversează două decenii de activitate, timp în care membrii săi s-au ocupat cu valorile tradiției populare maghiare și ceangăiești, în special cu muzica, cântecele și dansurile populare, educația copiilor și a adulților în domeniu. Trupa își desfășoară activitatea sub numele Folker din 2001, cântă în mod regulat la întâlniri de dansuri populare pentru copii și aduți din Sfântu Gheorghe și în taberele de vară de muzică și dansuri populare din Transilvania. A participat la numeroase evenimente, serbări și festivaluri din diferite orașe din Transilvania, precum și din Ungaria și Europa de Vest. Au participat la vernisaje, în diverse piese de teatru și au compus muzică pentru filme și spectacole. În 2019 a fost lansat cel de-al doilea album al grupului „Eszes Gyurka és az ezmók” (Gheorghiţă cel isteţ şi zmeii), care prezintă în mod similar, într-un cadru de poveste, numeroase cântece și dansuri populare ceangăiești din Moldova.
Concertul din data de 15 octombrie 2021  va începe la ora 16 și are loc la  Casa  Comunității din Ghimeș – Făget.Rezervări la: contact@oameniiinspira.ro , telefon 0769066829
Distribuie articolul!