Tele – viziuni la TV !

Tele – viziuni la TV !

Tele – viziuni la TV !

O nouă rubrică la ”Amprenta de Onești”?  Doar ceva necesar pentru informarea  cititorilor, a celor care iubesc meleagurile trotușene, trăind cu admirație și cu o mare bucurie sufletească  răsunătoarele succese  zămislite  în această zonă.

Astă- seară, miercuri 20 octombrie, de la ora 22.00 pe TVR 1, iubitorii sportului  sunt invitați la o emisiune cu totul și cu totul deosebită.  Se va transmite „Fabrica de 10”, prima parte dintr-o serie de documentare pentru care  – după cum menționează cunoscuta realizatoare de emisiuni TV Irina Luca, ”am citit, filmat, montat aproape 6 luni. Mulțumesc pentru mărturisiri Georgeta Gabor, Kati Szabo, Anca Grigoraș, George Gorgoi, Florea Ștefănescu! Mulțumesc Stejărel Olaru! ”

Suntem  avizați că în cadrul  acestei emisiuni (”Adevăruri despre trecut”),  ”foste gimnaste și antrenori ridică vălul premierilor și al sărbătorii și lasă să se vadă o lume greu de privit”.

Deci, astă seară pe TVR 1, Irina Luca şi echipa emisiunii vă aşteaptă la episodul “Fabrica de 10 – Aterizarea perfectă”. Realizatoarea a mai menționat: ”E o ediție excepțională la <<Adevăruri despre trecut>>, miercurea aceasta. Gravă! Provocatoare! Neașteptată!  (Nu că ar fi prima ediție de acest nivel … sunteți deja obișnuiți să vă livrăm numai marfă premium!)”

*  Este de remarcat un  comentariu apărut …înainte  de  prezentarea acestei emisiuni: ” Trăim din amintiri, frumoase. Unde este sportul de  altă  dată ?”

 

”O  experiență  de neuitat”

 

Tot din lumea televiziunii mai prezentăm un  lucru deosebit, pentru care Oneștiul se poate mândri! Jurnalist la Kanal D,  oneșteanca  Claudia Elena Costandiș (în foto 2), a încheiat recent   un curs  pentru jurnaliști care transmit din zone de conflict.

” Am rămas cu o geantă plină de amintiri frumoase și oameni dragi, dar și cu trăiri inedite și limite depășite. Am adunat diplome, am adunat embleme, însă, cel mai important, am adunat experiențe, învățături și oameni pe care îi voi purta în suflet și pe care sper să-i mai revăd. Și că tot vorbim de embleme, unul dintre luptători mi-a spus că  <<emblema se merită, se câștigă>>, cred că de aceea acestea îmi sunt c ele mai dragi”, a mărturisit ea, felicitând  organizatorii acestui curs – Batalionul 51 Operații Speciale ”Vulturii”

 

 

 

Distribuie articolul!