Așa arată SUCCESUL!

Așa  arată  SUCCESUL!

Centrul de pregătire Cambridge Onești (în foto) se află în cel de-al șaselea an  de funcționare, aici susținându-se examene internaționale  de limba engleză, știut  fiind faptul că  a deține un certificat Cambridge English înseamnă a primi una dintre cele mai valoroase recunoașteri din lume în domeniul cunoașterii limbii engleze. Prof. Dana Gavrilă, Teacher and manager al Centrului de pregătire Cambridge Onești, ne-a declarat: ”Acest  al șaselea an a început  cu  colegi vechi, colegi noi,  cu multă veselie, curiozitate, manuale și jocuri pasionante. Aici  la Centrul Pregătire Cambridge Onești cursanții învață nu doar limba engleză, ci și cum să gândească, să creeze, să colaboreze și… să își utilizeze cunoștințele și abilitățile în viața reală.” Vorbindu-ne  despre examenele  din acest an pentru  obținerea Certificatului Cambridge prof. Dana Gavrilă  a menționat: ” Performanța  crește în fiecare zi, cu efort, interes și  exersare.  Cursanții Centrului de pregătire Onești  au obținut  cele mai bune  rezultate posibile  la toate examenele. Trei eleve (Maria Popovici, Ioana Stupu și Viviana Cornea) din grupa KET au primit trofeul pentru punctaj maxim, 150 de puncte din 150! Restul elevilor din grupele KET și PET au promovat examenele cu A, cel mai mare punctaj!” Ea a reamintit că pentru Starters, Movers și Flyers punctajul minim de promovare a examenului este de 11 scuturi din 15. Un singur elev a luat 13 scuturi, 6 elevi au 14 scuturi, iar restul de 64 de elevi au obținut 15 scuturi din 15!

Din activitatea Centrului de pregătire Cambridge  Onești mai evidențiem un fapt  deosebit: în perioada  29 iulie – 3 august 2021 acest centru a organizat  Tabăra de Limba engleză de la Predeal,  unde au participat traineri vorbitori nativi de limba engleză  din 10 țări.

Profesoara Dana Gavrilă a mai menționat câteva lucruri care fac din Centrul de pregătire Cambridge un etalon în obținerea succeselor : ”Acest  centru de pregătire nu își face nici un fel de reclamă în școli și nu  oferă  flyere sau bilețele cu presupuse informații elevilor.  Centrul nu cere  datele personale precum numele, numărul de telefon și adresa de email  a  părinților necunoscuți.  Acest  centru  organizează  cursuri  doar  la sediul de pe strada Emil Rebreanu nr. 3! Informații  despre cursurile și examenele noastre internaționale de limba engleză CAMBRIDGE  se pot obține  direct  de la sediul centrului”.

 

 

Distribuie articolul!