Să vă iubească bucuriile!

Să vă iubească  bucuriile!

Anul 2021  fost un an dificil cu multe întâmplări… Un an ce  ne-a învățat că sănătatea e mai importanta decât orice și cât de prețioase sunt momentele petrecute cu cei dragi. Ne-a învățat cât de puțin avem nevoie pentru a fi fericiți…Acum când  acest an s-a sfârșit, să ne oprim din alergare și să-i mulțumim cu închinăciune Domnului că a fost cu noi în bucurii și în nevoi, cu Har și Binecuvântare.

 

La sosirea Noului An 2022 sunt recunoscătoare pentru tot ce am și mulțumesc tuturor celor ce faceți parte din viata mea, pentru că o faceți în fiecare zi mai frumoasa…Mulțumesc #MYMusicArt, mulțumesc colaboratorilor, adminilor din grupurile în care îmi promovez munca și pasiunea și vă doresc tuturor sa aveți un An Nou cu împliniri, sănătate și belșug, sa fiți frumoși, calzi, buni și să va iubească bucuriile, dragii mei!!! La mulți ani, 2022!

Prof. Irina Pashalov, Fondator & Vocal Coach la Asociația Culturală  M.Y.Music Art

 Imaginile ce însoțesc acest articol sunt de la spectacolul  organizat la Moinești, de întâmpinare a  celor mai frumoase sărbători. Despre acest frumos eveniment  prof. Irina Pashalov ne-a declarat:” Ce bucurie a fost…. Câte emoții… Ce frumoasă întâlnire, ce frumoase amintiri… Va mulțumim dragilor pentru frumusețea, talentul și bucuria pe care o transmiteți mai departe an de an prin glasurile voastre minunate. Mulțumim domnului Primar  al municipiului Moinești,Valentin Vieru pentru susținere , mulțumim dragilor noștri părinți și bunicuțe pentru tot și toate!”

 

Distribuie articolul!