ULTIMA ORĂ ÎN SPORTUL ONEȘTEAN – NOI SUCCESE PENTRU BOXERII DE LA CSM ONEȘTI!

ULTIMA  ORĂ   ÎN SPORTUL  ONEȘTEAN – NOI  SUCCESE  PENTRU  BOXERII  DE LA CSM ONEȘTI!

Sala Sporturilor din orașul Gheorghieni a găzduit în perioada 21 -26 iunie   o importantă competiție de box.  Este vorba  despre  Turneul internațional ”Gheorghieni Open”,  de box pentru categoria de vârstă cadeți și juniori. Acesta este  al treilea eveniment internațional  al Federației Române de Box, după ”Open-ul” Brașovului și Centura de Aur.

La Turneul Internațional ”Gheorghieni Open” au participat 140 de sportivi din douăsprezece țări, dintre care enumerăm : Slovacia, Ucraina, Ungaria, Bulgaria, România, Lituania, Croația, Israel și altele. La această competiție internațională  CSM Onești a participat cu trei sportivi. La cadeți, în limitele categoriei 50 kg, Andrei Jgheban a susținut patru meciuri. Primele două le-a câștigat la puncte, iar altele două, printre care și finala (disputată cu Sorin Darius Stegari), le-a câștigat prin RSC (inferioritatea adversarului) sau abandon.

La categoria de vârstă juniori, Cărare Alexandru -63 kg, a câștigat primul meci prin RSC (abandon), apoi a pierdut în semifinale la grecul Vasili Vasiliou.

La categoria 80 kg, Cosmin Buleu, a câștigat primele două meciuri prin KO, iar în semifinale a câștigat la puncte în fața un pugilist ruso-israelian.  Finala acestei categorii, mult așteptată de către întreaga asistență, a fost una de excepție. Oneșteanul întâlnea chiar vicecampionul european,  pe bulgarul  Ivaylo Petrov. Meciul a durat 47 de secunde. Printr-un croșeu bine executat, Cosmin Buleu l-a trimis  la podea pe campionul Bulgariei, în uralele și aplauzele întregii asistențe din sala polivalentă a orașului harghitean. Pugiliștii clubului oneștean sunt pregătiți de către cuplul de antrenori Vasile Pradaiș & Relu Auraș.    A consemnat  Mircea Bostan

Menționăm  și declarația  boxerului oneștean Cosmin Buleu (în foto 1, alături de antrenorul Vasile Pradaiș), după câștigarea  medaliei de aur la Turneul Internațional „Gheorghieni Open”, el fiind  câștigătorul unei medalii la fel de strălucitoare și la ”Cupa României” găzduită  de orașul Brăila nu cu mult timp în urmă: ”Aceste realizări sunt datorită muncii mele și pentru faptul că ascult ceea ce îmi spune maestrul Vasile Pradaiș și totodată susținerii celor care mă sprijină, conducerii Clubului CSM Onești, domnului Dorel de la firma ADF care a fost alături de noi la Gheorgheni și totodată domnului Avadăni Anton,  ce este nedespărțit de noi, domnului Cătălin Spiridon, domului Marcel Colpos, cărora le dorim sănătate si sa fie alături de noi!”

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul!