Best Electric Car în Iași 2023

Best Electric Car în  Iași  2023

În foto – Audi Q8 e-tron este mai mult decât o mașină. Chiar dacă nu are rezervor pentru benzină, sunet de motor, trepte de viteză sau oglinzi laterale. În schimb, Audi Q8 e-tron este o declarație a progresului în ceea ce privește mobilitatea electrică premium. Mereu gata să împingă limitele. Audi Q8 e-tron este mai mult decât o mașină, este o experiență electrică premium.

 

Cele mai noi mașini electrice din România, finalistele competiției Best Electric Car, vor fi expuse mâine, 26 aprilie, în Piața Unirii din Iași!

Cele șapte modele finaliste care își vor disputa marele premiu Best Electric Car in România 2023 sunt: Audi Q8 e-tron 50 quattro (în foto), BMW i7 xDrive60, Cupra Born, Kia e-Niro, Nissan Aryia, VW ID. Buzz și Toyota BZ4X.

ACESTE  MAȘINI   ELECTRICE  VOR  FI  PREZENTATE  MIERCURI   26 APRILIE, ÎNCEPÂND   CU ORA  10.00  ÎN  PIAȚA    UNIRII  DIN  IAȘI!     

Modelele finaliste sunt testate pe traseul București – Iași – București de juriul format exclusiv din 14 profesioniști în jurnalismul auto, care acoperă toate titlurile relevante din domeniu, pe parcursul a patru zile, timp în care vor testa nu doar mașinile, ci și capacitățile acestora de a folosi cât mai eficient infrastructura de încărcare din mai multe orașe.

La fel ca la prima ediție, pe lângă marele premiu – Best Electric Car in Romania, publicul își poate vota modelul favorit pe site-ul www.bestelectriccar.ro, în cadrul Premiului de Popularitate.

Pentru detalii suplimentare, o puteți contacta pe Doinița Stanciu, PR Manager Best Electric Car – 0768.272.733.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul!