Festivalul ”Vis de stea” la Moinești

Festivalul ”Vis de stea” la Moinești

 „Vis de Stea Moinești  are povestea sa minunată, care, desigur, este scrisă cu suflet, cu multă pasiune de oameni care iubesc ceea ce fac. Iar nouă ne plac tare mult acești oameni, rezonăm și, astfel, nu avem cum să lipsim din această poveste! Irina Pashalov și Alexandra Pashalov, alături de echipa MY  Music Art, sunt oamenii pentru care noi iubim Vis de Stea!”- Valeria Mișcuția, președinta Asociației Star Vivere   Oradea.

 

Vineri, 21 iulie, la Moinești începe cea de-a XII-a ediție a Festivalului Național de Interpretare Muzică Ușoară pentru copii și tineri ”Vis de stea”. Aceasta este cea mai manifestare culturală din Moinești pentru descoperirea și promovarea tinerelor talente în muzica ușoară, un juriu de prestigiu fiind cel care își girul  în afirmarea concurenților, prezenți la mai multe secțiuni. De la ora 09:30 vineri 21 iulie se deschide cu Secțiunea Debut, urmată de Secțiunea Soliști de la ora 15:30 și Secțiunea M.Y. Music Art de la ora 19:10.

Programul zilei de sâmbătă, 22 iulie este deosebit și cu multe emoții pentru concurenții de la mai multe categorii de vârstă iar seara cunoscutul interpret de muzică ușoară Aurelian Temișan  va susține un recital. Gala de premiere a celei de-a XII a ediții a Festivalului ”Vis de stea” va avea loc în după – amiaza de duminică 23 iulie, de la ora 17.30. Tot duminică vor susține recitaluri Nico, Luminița Anghel și Laura Ion (câștigătoarea ediției de anul trecut a festivalului moineștean).

Este de remarcat  faptul că pe scena din Parcul Băi din Moinești, în cadrul acestui festival vor urca  concurenți din multe orașe ale României (București, Cluj, Iași, Timișoara, Brașov, Galați, Oradea, Târgu Mureș, Brăila, Bacău, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Botoșani, Tâtgoviște, Călărași, Roman, Onești, Bârlad, Vaslui, Pașcani, Gura Humorului și altele) precum și din Republica Moldova. Festivalul Național de Interpretare Muzică Ușoară pentru copii și tineri ”Vis de stea” este organizat de Asociația Culturală „M.Y. Music Art” Moinești, în parteneriat cu Primăria Municipiului Moinești.

 

”Cum ne facem noi planuri, povestind despre ce și cum vom fi, uitând cine suntem de fapt, în prezent.

 OMULE, bucură-te, zâmbește, iubește, mângâie, plângi, râzi, dăruiește, aleargă, stai, inspiră, privește-te în oglindă, fă-ți cu ochiul, mulțumește pentru că ești, pentru ce ești, pentru cât de iubit ești de cei din jur, pentru cât de mult îi iubești pe cei ce te iubesc… pentru simplu fapt că EȘTI! –  Aurelian Temișan

 

 

Distribuie articolul!