”Eva și raiul domestic”

”Eva  și raiul  domestic”

Joi, 14 decembrie, ora 16, vă invităm  la un deosebit eveniment cultural, ce se va desfășura la Filiala „Cosânzeana” a Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti”: lansarea cărții cu titlul  ”Eva și raiul domestic” de  Siviu Dudescu.

 

Cine este autorul cărții?

 

Silviu Dudescu (n. 1967, în Onești) a fost, pe rând, elev la o școală profesională din Brașov (profil turnător formator), „voluntar” la „Șantierul Național al Tineretului” Poarta Albă-Midia- Năvodari, angajat la „Uzina Steagul Roșu” (Întreprinderea de autocamioane), student neabsolvent al Facultății de Drept din București, absolvent al Facultății de Științe Economice, masterand (între 2007-2009) la cursurile de scriere creatoare coordonate de Alexandru Mușina la Facultatea de Litere din Brașov, apoi masterand la cursurile de Arta Actorului (Universitatea de Arte din Târgu Mureș), actor în câteva zeci de filme, reclame și piese de teatru, autor a trei volume de versuri, cel mai recent fiind ”Espresso lung, fără zahăr” (Tracus Arte, 2016).

 

La  lansarea   acestui volum sunt  invitați Virgil Borcan (conferențiar universitar la Universitatea „Transilvania” Brasov) și  Mihaela Malea  Stroe (poetă, prozatoare, eseistă,  absolventă a Facultăţii de Filologie, Universitatea „Babeş-Bolyai”, doctor în filologie al Universităţii din Bucureşti. În prezent  este profesor de limba și literatura română la Colegiul „Nicolae Titulescu” din Braşov. Mihaela Malea Stroe este membră a Uniunii Scriitorilor din România, filiala Braşov, din 2009.

 

 

 

 

Distribuie articolul!