Recunoștință sinceră - Amprenta de Onesti

Recunoștință sinceră

Recunoștință sinceră

Faptul că  activitatea la  Spitalul Municipal Onești ”Sfântul Ierarh Dr. Luca” cunoaște de mai mult timp o vizibilă îmbunătățire nu trece neobservat și acest lucru – de toată admirația – este simțit în primul rând de toți cei care  urcă scările Policlinicii ori intră, din str. Perchiului spre impozanta clădire, pentru a-și alina  durerile și a-și îngriji sănătatea.

Ecaterina J. , o femeie în etate de 80 de ani, care a lucrat până la pensionare pe platforma petrochimică a Borzeștiului ca laborantă (la RAFO), cu domiciliul  în cartierul Slobozia, ne-a trimis gândurile sale de mulțumire față de cei care îmbracă ”halatul alb” la spitalul oneștean pentru a veni în sprijinul semenilor lor. Este de menționat faptul că  această unitate  sanitară din Onești (înființată în anul 1965) este  de mărimea  unui spital județean (la Onești fiind o incintă cu o suprafață de 53 000 metri pătrați, în care sunt  trei pavilioane și  18 secții ce deservesc 167 150 locuitori –după cum arată statisticile medicale).

”Nu știu cum să încep dar ceea ce vreau să spun privește modul deosebit în care am fost tratată” – menționează Ecaterina J. în scrisoarea sa, unde  face cunoscute  și argumerntele sale:”Ajungând în situația de a-mi trata bolile reumatice la Spitalul Municipal Onești  am constatat că doamna  doctor Irina Perju este un medic foarte bun, bine pregătit, ce dă o atenție deosebită tuturor bolnavilor – tineri, bătrâni, de la sat sau oraș, nu face deosebire. Am aflat că locuiește în Bacău și că face naveta la  Spitalul Municipal Onești, unde se ocupă atât de bolnavii  internați aici cât și de pacienții care ajung  în Policlinică pentru consult.”

Aceste cuvinte de  apreciere sunt însoțite de rândurile:”Vreau să-i mulțumesc  mult pentru că m-am făcut bine, la  cei 80 de ani ai mei! Mulțumesc și personalului de la Fizioterapie, unde Lucica Mocanu, Sorin Roșca și alții la care nu le știu numele, se poartă  frumos cu bolnavii!”

Toate aceste cuvinte de tot respectul arată și recunoștința prin care  sunt apreciate profesionalismul și dăruirea  celor care lucrează în slujba sănătății. Menționăm că dr. Irina Perju este medic specialist Recuperare Medicală  Fizică și  Balneologie (RMFB).     Amprenta de Onești

Distribuie articolul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata