În centrul atenției, stadiul lucrărilor de remediere a avariei la conducta de aducțiune aparținând CRAB Bacău, a apei potabile

În centrul atenției,  stadiul lucrărilor  de  remediere  a avariei la conducta de aducțiune aparținând CRAB Bacău, a apei potabile

  Flori pentru o frumoasă zi de vară!

 

La Centrul Zonal Onești al RAJA Constanța,  în centrul atenției este   stadiul lucrărilor  de  remediere  a avariei la conducta de aducțiune aparținând  Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB) . La această oră echipe de la CRAB execută lucrările de remediere a avariei apărută pe conducta de aducțiune, incercând să reia alimentarea cu apă a aducțiunii și a localităților rămase fără apă.

Conform informării transmisă  de S.C. CRAB S.A. , durata intervenției este estimată la aproximativ 4 ore iar perioada de umplere a aductiunii este de aproximartiv  10 ore.

În aceste conditii, furnizarea apei în municipiul Onești se va face după programul anunțat anterior, in aceasta seară în intervalul orar 18.00 – 20.00 și mâine dimineață, in intervalul orar  06.00 – 08.00. Reluarea alimentării cu apă a municipiului Onești se va face imediat după reumplerea rezervoarelor, fiind indeplinite condițiile tehnice și de calitate prevăzute de lege.

Vă multumim  pentru  întelegere !

 

 

Biroul de presă

 

Purtător de cuvânt, 

Cristiana CĂLIN-GHIOC

Adjunct Șef  Centru  Zonal Onești

Distribuie articolul!