Chimcomplex se reinventează ca să devină compania pentru care ai vrea să lucrezi

Chimcomplex se reinventează ca să devină compania pentru care ai vrea să lucrezi

 

Borzești, 28 iulie. De Ziua Chimistului, Chimcomplex a lansat campania internă “Mulțumesc” adresată angajaților săi din cele două combinate (de la Borzești și Râmnicu Vâlcea). Aceștia și-au nominalizat primii trei colegi care i-au inspirat, informat, au susținut echipele zi de zi, prin umor, compasiune și cunoștințe (foto 2, 3).

     

Cei trei angajați de la Borzești care au primi cele mai multe nominalizări de la colegii lor la cele trei categorii ale campaniei și au fost declarați câștigători sunt:

Categoria 1 – Colegul care mă înveselește mereu – Gelu Zgăvârdici

Categoria 2 – Colega care mă inspiră – Mariana Andrișca

Categoria 3 – Colegul care mă îndrumă să lucrez în siguranță – Gabriel Bîra

Ca urmare a numărului mare de nominalizări avute au mai primit diplome de merit și Cornel Sârbu, Mihai Andrișca, Gica Grigoraș și Mihai Scarlat.

Fiecare dintre cei trei câștigători au fost premiați cu trofeele ”Mulțumesc”, cu diplome și ceasuri personalizate.

Campania Mulțumesc a scos în față acei oameni, pe care îi considerăm eroii Chimcomplex, lideri născuți din realitatea noastră zilnică, o forță care aduce schimbare. Am primit 689 de înscrieri pentru Râmnicu Vâlcea și Onești, ceea ce înseamnă că 35 la sută dintre angajați și-au susținut deschis colegii care prin determinare și carismă transformă mediul nostru de lucru într-unul mai plăcut și mai sigur. 124 de persoane au fost nominalizate la Borzești, cu siguranță oameni de calitate, cu care sunt bucuros că sunt coleg.” a declarat domnul Tivadar Runtag, CEO Chimcomplex  ( în foto 4).

De curând compania a lansat și un program numit „Pentru mâine”. Acesta se adresează colegilor care doresc să facă parte din echipele care vor determina schimbarea pentru viitorul Chimcomplex.

„Pentru mâine” urmărește generarea de proiecte realiste și necesare pentru Chimcomplex în următoarele categorii de interes: Creștere, Eficiență, Fezabilitate, Oameni.

Ne bazăm pe sugestiile colegilor noștri pentru a pregăti următorul pas strategic al Chimcomplex. Va fi nevoie de coordonarea și cooperarea strânsă între noi toți pentru a ne putea îndeplini ambițiile. Toți suntem unul și vom progresa împreună! a mai declarat domnul Tivadar Runtag, CEO Chimcomplex.

Membrii echipelor vor colabora cu managerii diverselor departamente și vor dezvolta practic proiecte cu impact asupra viitorului companiei.

Toți angajații care doresc să facă parte din program se pot înscrie voluntar până pe 31 iulie completând formularul dedicat, disponibil la porțile combinatului, la Departamentul Resurse Umane sau pe mail.

Toți angajații Chimcomplex sunt la fel de importanți în evoluția companiei. Vreau să văd colegii loiali și cu experiență și noua generație de lideri și potențiali manageri care vor apărea în timpul transformării companiei noastre.” a completat domnul Tivadar Runtag, CEO Chimcomplex.

 

Chimcomplex este unic producător în România al substanțelor active biocide pe bază de clor și hipoclorit de sodiu și unul din cei mai importanţi fabricanţi de produse chimice din România. Compania operează cel mai mare combinat chimic din România, având două  platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea și este cel mai mare exportator cu capital privat românesc.

Cu peste 60 de ani experiență, compania produce și comercializează produse clorosodice, polioli-polieteri, oxoalcooli plastifianți, cloruri anorganice, solvenţi organici, alchilamine produse de sinteză organică şi gaze tehnice dar și alte soluții care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităților și industriilor.               

 

  Georgiana Stavarache,

Director Comunicare

 Chimcomplex S.A.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul!