Competitori pentru a fi în slujba oneștenilor - Amprenta de Onesti

Competitori pentru a fi în slujba oneștenilor

Competitori pentru  a fi în slujba oneștenilor

Pentru marea miză a alegerilor locale de la 27 septembrie – funcția de primar al Oneștiului –  sunt înscriși în această localitate un număr de șase candidați, ce reprezintă partide și alianțe politice.  Ei candidează cu gândurile pline de speranțe, pentru a face ca să dezvolte Oneștiul, să schimbe fața acestuia, prin investiții noi, modernizare și prosperitate. Menționăm că facem prezentarea acestor candidați după notorietatea alianțelor  și partidelor politice pe care le reprezintă.

Elena Pașcu Apăvăloaie (de profesie avocat) este  candidata Alianței PNL – USR – PLUS pentru funcția de primar al municipiului Onești. Membru al PNL din anul 2011 și consilier local  din martie 2015 Elena Pașcu  Apăvăloaie se călăuzește  după o dorință sinceră  – „Împreună reclădim Oneștiul” – care să fie încurajatoare pentru toți locuitorii municipiului. ”Înainte de a fi privită ca politician, vreau să mă percepeți ca OM. Un om care încearcă să facă politică  în vremuri în care oamenii sunt scârbiți de tot ceea ce se întâmplă pe acest plan. Sunt un om căruia îi pasă de aproapele său, un om care își iubește țara și respectă valorile acesteia. Nu vin cu iluzii ci cu o strategie  care să refacă din Onești acel oraș unic al României, de care să fim mândri precum au fost părinții și bunicii noștri”, a declarat Elena Pașcu Apăvăloaie, care își cunoscute, la întâlnirile cu cetățenii și în acțiunile de campanie proiectele avute în vedere pentru locuitorii municipiului.

Actualul primar al Oneștiului, inginerul Nicolae Gnatiuc  candidează  pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat. Într-un oraș ”cu mii de dificultăți” și cu multe probleme, în care oneștenii cer să fie realizate – cu transparență –  lucruri bune și utile pentru comunitate, sloganul său electoral este ”Alege faptele!” În una din multele postări de pe o rețea de socializare  Nicolae Gnatiuc, aflat la sfârșitul mandatului de primar al Oneștiului a notat:”În patru ani nu pot face tot ce nu au făcut alții în 30 de ani” .

Victor Laurențiu Neghină este candidatul Partidului Mișcarea Populară la fotoliul de primar al municipiului Onești. Într-o revistă electorală, care cuprinde numeroase fotografii ce ilustrează activitatea sa în timpul în care a îndeplinit funcția de primar al Oneștiului (între anii 2012 – 2015),  Victor Laurențiu Neghină menționează:”Situația financiară bună pe care mi-am asigurat-o din mediul privat îmi dă confortul psihic să pun pe primul plan Oneștiul și problemele sale”.

Ionuț Hozoi este candidatul Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) la funcția de primar al municipiului Onești. Candidatura sa la această funcție a fost lansată la Bacău în cadrul unui eveniment la care a participat și  cunoscutul om politic și scriitor Varujan Vosganian, ce desfășoară o bogată activitate parlamentară  de mai mulți ani. În vârstă de 38 ani Ionuț Hozoi a devenit în urmă cu un an – prin votul consilierilor locali ai Oneștiului – viceprimar al municipiului, el făcând parte din ALDE de la înființare. ”Am avut astfel șansă de a obține experiență profesională necesară pentru a face față provocărilor administrației publice și a rezolva numeroase probleme ale municipiului”, a declarat Ionuț Hozoi, candidatul la fotoliul de primar în municipiul de pe Trotuș al ALDE, partid ce se gândește la viitor dar și la efortul comun prin care România poate renaște!

”Surpriză” a acestui scrutin electoral de la 27 septembrie o constituie candidatura pentru funcția de primar al municipiului Onești a   consilierei locale Loredana  Antohe. Din postura de consilier local al Partidului Social Democrat în mandatul 2016 – 2020, în luna august a acestui an ea și-a depus candidatura  reprezentând Partidul Pro România, pentru cea mai înaltă funcție din ”Turnul verde” al Oneștiului (cum mai este numită clădirea Primăriei)! Loredana Antohe dorește să fie UN ALTFEL DE PRIMAR PENTRU ONEȘTI (acesta fiind și sloganul său electoral).

Pentru alegerile locale din ziua de 27 septembrie, din partea Partidului ADER (Adevăr, Democrație, Educație, Reconstrucție), la funcția de primar al municipiului Onești candidează ing. Doina Popa. Ea este absolventă a Facultății de Constructii din cadrul Universității Gheorghe Asachi din Iași, promoția 1989 și – după cum aflăm de pe o pagină a unei rețele de socializare, ”integritatea morală, cinstea și corectitudinea, dar și calitățile sale de lider au impus-o la conducerea Organizației municipale Onești a noului partid ADER. Fiind un inginer cu viziune și un om foarte bine organizat, Doina Popa va putea gestiona cu succes problematica complexă a orașului, din funcția de primar.”        Amprenta de Onești

 

 

Distribuie articolul!