PNL deschide Târgu Ocna!

PNL  deschide Târgu Ocna!

Campania  electorală  a cunoscut  clipe astrale la Târgu Ocna, arătând că  guvernul liberal are  o preocupare totală  pentru soarta acestui oraș. În urma  vizitei  vicepremierului Raluca Turcan și a Ministrului Fondurilor Europene Marcel Boloș cât și a  viitorului  președinte al Consiliului Județean Bacău, Ionel Palăr la Târgu Ocna s-a stabilit  că viitoarea administrație  liberală a orașului va fi sprijinită masiv atât cu fonduri europene cât și cu  fonduri guvernamentale pentru  ca această  localitate  să devină ceea ce merită. Sâmbătă 19 septembrie în orașul – stațiune de la poalele Măgurii a fost prezent  premierul României, Ludovic Orban, care a declarat  sprijin total viitoarei  administrații liberale prin programe  guvernamentale  și europene pentru dezvoltarea acestui oraș. La Târgu Ocna a fost prezent în cursul zilei de 23  septembrie, fiind însoțit de Ionel Palăr  și europarlamentarul Rareș Bogdan, ce are o deosebită admirație pentru  aceste meleaguri. Plină de însuflețire a fost prezentarea  de către Mihai Rusu, candidatul Partidului Național Liberal  la funcția de primar al orașului Târgu Ocna, a echipei sale de consilieri locali (ce are o medie de vârstă de  40 de ani).  Mihai Rusu  a felicitat  echipa de campanie, menționând că ”membrii acesteia s-au întrecut pe  ei, luând la pas scară cu scară de la blocuri și stradă cu stradă în oraș”, anunțând  și ”o victorie zdrobitoare” asupra  administrației  actuale, conduse de primarul Ștefan Șilochi.

       

Într-o scrisoare adresată târg-ocnenilor, acum în pragul alegerilor locale  Mihai Rusu  menționează:”După un sfert de secol de  administrație PSD-istă, avându-l în frunte pe actualul primar localitatea Târgu Ocna  a ajuns așa cum o vedem, un târgușor prăfuit, cu monumente istorice  lăsate de izbeliște, cu străzi desfundate  și cu o viață de-a dreptul anostă… Din istorie se știe că faptele mărețe s-au născut din idei simple iar o astfel de idee este aceia că atunci când  cei răi se unesc să-și pună planurile  în acțiune, cei buni trebuie să facă la fel.”

Ca argumente  ale faptului că  orașul Târgu Ocna are nevoie de  un nou început și de o schimbare radicală  în plan administrativ candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Târgu Ocna, Mihai Rusu declară:” PNL are resursele, forța și determinarea de a face astfel încât Târgu Ocna să recupereze decalajul economic și de dezvoltare față de localitatile de pe Valea Trotușului. Modelele noastre de administrație sunt Oradea, Cluj-Napoca, Arad, adică cele mai dezvoltate și mai frumoase orașe din România. Modele de administrație PSD sunt Teleorman și Vaslui, adică cele mai sărace regiuni din întreaga Uniune Europeană.  Pentru că PNL spune STOP risipei banului public, pe care o promovează de ani de zile PSD! Taxele și impozitele încasate de la cetățeni trebuie să fie folosite în comunitate, pentru proiecte care să facă viața mai bună oamenilor. PNL se opune aruncării  <<pe apa Sâmbetei>> a banului public pe artificii, mașini scumpe și salarii umflate sau, pur și simplu, în buzunarele sponsorilor politici.  Pentru că PNL va aduce tinerii noștri înapoi, acasă! Cartierele si apartamentele orașului au ajuns pline de bătrâni singuri pentru care timpul se măsoară în telefoanele primite de la copiii plecați în alte zări! Pentru asta avem nevoie să punem economia  <<pe roate>>, să creăm locuri de muncă bine plătite și bunăstare, aici, acasă.  Pentru că, pentru PNL nu există  <<nu se poate>> când este vorba de investiții masive, care să facă diferența în viața târg-ocnenilor. Introducerea urgentă a gazelor naturale în cât mai multe gospodării, modernizarea drumurilor care fac legăturile cu celelalte cartiere și zonele cele mai frumoase din oraș, renovarea monumentelor istorice, culturale și religioase sunt doar câteva din proiectele care vor deschide orașul nostru pentru turism. Avem tot ce ne trebuie: peisaje superbe, dealuri , munți, păduri – pentru ca Târgu Ocna să devină  <<oaza de frumusețe>> și liniște pe care o caută românii dar și străinii, în concedii. Dezvoltarea turismului va aduce prosperitate orașului și locuitorilor săi”.

În  prezentarea situației actuale a orașului Târgu Ocna Mihai Rusu consideră că ” una din cauzele principale pentru care  acest oraș  nu s-a putut dezvolta la adevăratul său potențial este furtul din banul public, iar acest lucru trebuie să înceteze! Fără șpăgi date la angajare, fără comisioane, fără licitații trucate, este angajamentul PNL față  de cetațenii orasului. Transparența achizițiilor, digitalizarea, eficientizarea administrației locale sunt câteva soluții pentru a pune capăt jefuirii resurselor publice. PNL deschide Târgu Ocna! Deschide pentru investitorii economici, pentru banii europeni, care trebuie să aducă plus valoare și bunăstare locuitorilor, o deschide pentru modernizare și progres în toate domeniile. Este timpul ca  orașul Târgu Ocna să iasă din era <<baronatului roșu>> de PSD și Administrația Silochi și să intre în sfârșit într-o zodie a normalității”.

Scrisoarea adresată locuitorilor orașului Târgu Ocna are și un mobilizator îndemn, adresat de candidatul PNL la funcția de primar al  acestui oraș, Mihai Rusu, pentru a vota  adevărata schimbare: ”Trebuie  să ne unim pe 27 septembrie, când  avem șansa  istorică  de a schimba  soarta orașului nostru, spre a-i reda măreția de altădată. Suntem obligați să alegem pentru viitorul nostru, al copiilor și nepoților noștri. Să alegem ceea ce ne  dorim cu toții,  să alegem schimbarea de care avem neapărată nevoie!”

 

 

 

 

Distribuie articolul!