Legea prin care locuitorii din Bacău și din Onești beneficiază de reducerea cu doi ani a vârstei standard de pensionare a fost publicată în Monitorul Oficial al României

Legea  prin care  locuitorii din  Bacău și din Onești beneficiază de reducerea  cu doi ani a vârstei  standard de pensionare a fost publicată în Monitorul  Oficial  al României

Legea nr. 212/2020 privind modificarea articolului 65, alin. (5) din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 893/30 septembrie a.c..

Publicarea actului normativ în Monitorul Oficial consfințește reușita amendamentului depus în acest sens de către parlamentarii PSD, prin care locuitorii din Bacău și Onești au fost incluși în cadrul localităților poluate care beneficiază de reducerea cu doi ani a vârstei standard de pensionare.

Îmi exprim satisfacția pentru cetățenii din Bacău și Onești, precum și cei de pe o rază de opt kilometri în jurul acestora, care vor profita de reducerea cu doi ani a vârstei de pensionare, în cazul în care au locuit minim 30 de ani în aceste zone afectate de poluare.

Este o realizare extrem de importantă pentru oameni, dar și pentru parlamentarii PSD Bacău, care au dovedit încă o dată că sunt în Parlament pentru a face lucruri bune, palpabile, pentru cei care au avut încredere în noi! Mă bucur că am reușit adoptarea acestei legi și îi asigur și în continuare pe locuitorii din municipiul și județul Bacău de tot sprijinul meu!

Senator PSD Bacău, MIRON SMARANDACHE

 

 

 

 

Distribuie articolul!