AVARIE PE CONDUCTA DE ADUCȚIUNE APARȚINÂND CRAB (COMPANIEI REGIONALE DE APĂ BACĂU)

AVARIE  PE  CONDUCTA  DE  ADUCȚIUNE APARȚINÂND  CRAB (COMPANIEI  REGIONALE  DE APĂ  BACĂU)

În urma unei avarii apărute astăzi, 28.01.2021 pe conducta de alimentare cu apă potabilă apartinând CRAB (Compania Regională de Apă Bacău) în zona sat Tuta, alimentarea cu apă a municipiului Onești a fost întreruptă.

În această situație, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în municipiul Onești, astăzi, 28.01.2021, începând cu ora 11.00.

Luăm în considerare faptul că remedierea avariei și întreruperea furnizării apei potabile către municipiul Onești poate fi un proces de durată, astfel, realimentarea municipiului Onești cu apă potabilă din rezervor se va face după un program prestabilit, astfel:

În aceasta seara, 28.01.2021, în intervalul orar 18.00 – 20.00

Vineri, 29.01.2021, în intervalul orar 06.00 – 08.00 și 18.00 – 20.00

Sâmbătă, 30.01.2021, în intervalul orar 06.00 – 08.00

 

De indată ce S.C. COMPANIA REGIONALĂ  DE APĂ BACĂU va remedia avaria, vă asigurăm că RAJA S.A. va intreprinde toate demersurile necesare în vederea alimentării municipiului Onești cu apă potabilă în regim permanent, în cel mai scurt timp.

 

RAJA S.A. Constanța

Centrul Zonal Onești

Biroul de presă

…ȘI    UN  BANC  DIN  ZONĂ

Un creștin s-a mutat într-un cartier musulman. Creștinul fără  să știe de sentimentele vecinilor săi, și mai ales de foamea lor și de poftele trezite în ei de mirosurile din aer, se apucă să-și frigă în fiecare zi câte un grătar din carne de porc. Musulmanii au decis că teroarea asta nu poate să mai continue astfel, asa că au trimis o comisie la creștin, să-i explice în ce cartier locuieste el, că acum este Ramadan și nu se poate mânca altfel de carne decât de pește, și să se abtină de la grătarele sale. Ba, potrivit ar fi ca să se lepede de fosta sa credintă, și să se alinieze credinței comune a cartierului. Convins, creștinul a fost botezat într-o zi. Imamul, stropindu-l cu apă, a zis: ”Te-ai născut creștin, ai crescut creștin, dar astăzi te botez musulman și de acum înainte musulman vei fi!”.

Toată lumea a plecat acasă multumită, când a doua zi, mirosul de grătar  a umplut  din nou cartierul. Vecinii veniți în grabă  în curtea fostului creștin pentru a reclama fapta sa, rămaseră cu gura căscată, când îl văzură pe acesta frigând un ditamai grătar de porc, stropindu-l cu apă, si zicând: ”Te-ai născut porc, ai crescut porc, dar astăzi te botez pește și de acum înainte, pește vei fi!”

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul!