Care pe care?

Care pe care?

INFORMAȚIA  –  ÎN  TIMP  REAL!

 DUPĂ   1 – 1  LA  FINALUL  MECIULUI   DINTRE  ECHIPELE VIITORUL  CURIȚA – F C  DINAMO  BACĂU, LA  LOVITURILE   DE  DEPARTAJARE DE LA 11 METRI  A  ÎNVINS  ECHIPA   F C  DINAMO  BACĂU. ACEASTĂ  ECHIPĂ  DIN  BACĂU  VA  LUPTA  PENTRU  PROMOVAREA   ÎN  LIGA  A  III A! 

Azi, de la ora 11.00 pe stadionul ”Aerostar” din Bacău  echipa Viitorul Curița va susține  meciul de baraj cu FC Dinamo Bacău,  pentru desemnarea câștigătoarei Ligii a IV a. Meciul se va disputa fără spectatori, datorită restricțiilor cauzate de Covid 19.

Deși acest meci trebuia să se dispute  pe un teren neutru (la un moment dat fiind luată în calcul disputarea sa pe stadionul ”Măgura” din Târgu Ocna), el va avea loc pe stadionul ”Aerostar”, la centru fiind arbitrul Sergiu Mavriche. De menționat este faptul că ”centralul”  băcăuan este arbitru  în Liga a II a și în cadrul meciurilor disputate în ultima lună din Liga a IV a a arbitrat  meciurile Zorile Faraoani – Viitorul Curița (încheiat cu scorul 0 – 1) și FC Dinamo Bacău – Zorile Faraoani (6 – 0). Sergiu Mavriche are o activitate în arbitraj de mai mulți ani și ”a fluierat” pe multe stadioane din Moldova  dar și la Sfântu Gheorghe, Chiajna, Constanța și în multe alte localități.

După cum am aflat de la  Costică Ene, directorul sportiv al echipei FC Viitorul Curița, ”în lotul echipei este dorința de a cîștiga  acest meci! Depinde de  fiecare jucător, cât poate și cât dă! Viitorul Curița are lotul complet pentru acest joc, care va fi unul de  mare  angajament!”

Echipa învingătoare a meciului Viitorul Curița – FC Dinamo Bacău  va fi cea care  va lupta pentru promovarea în Liga a III a, momentan nefiind  cunoscuți pașii următori ce vor fi făcuți.

Este de remarcat faptul că  adversara jucătorilor de la Viitorul Curița, echipa FC Dinamo Bacău  susține  acest meci  din postura de învingătoare în toate partidele pe care le-a disputat (cu ACS Gauss Bacău, CS Zorile Faraoani și cu Viitorul Curița). FC Dinamo Bacău  a încheiat pe primul loc (cu 18 puncte) acest maraton fotbalistic, în timp ce Viitorul Curița s-a clasat pe locul 2, cu 12 puncte.  Dacă în primul meci – derby FC Dinamo Bacău a cucerit victoria cu Viitorul Curița printr-un gol marcat în ultimul minut al prelungirilor (scorul fiind 2 – 1), băcăuanii și-au trecut în cont o victorie  și pe stadionul CSM din Onești. Aici ei au învins pe Viitorul Curița cu 2 – 0, golurile băcăuanilor fiind marcate la începutul celor două reprize!

Cu toate că FC Dinamo Bacău jubilează în urma victoriilor obținute ( despre golul înscris în prelungiri   în meciul cu Viitorul Curița ei au menționat într-o postare pe Facebook că  ”Regele Fotbalului îi răsplătește pe cei buni, așa că atunci când nimeni nu mai spera, am reușit să înscriem la ultima fază a meciului ducând scorul la 2-1”), băcăuanii nu trebuie să uite  meciul decisiv avut  cu aceeași adversari în urmă cu  aproape opt luni. Atunci, pe stadionul din Săucești, după ce aveau 1 – 0 în urma meciului disputat cu Viitorul Curița  la Târgu Ocna (gol din penalty în ultima fază de joc), băcăuanii au fost învinși cu 3 – 1 de  Viitorul Curița, care s-a calificat la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III a!

Să așteptăm rezultatul final al meciului de azi,  dintre  FC Dinamo Bacău ( cu o linie de clasament 6 meciuri, 6 victorii, 0 egaluri 0 înfrângeri, 26 goluri marcate, 2 primite și 18 puncte) și Viitorul Curița (ce are linia de clasament cu 6 meciuri disputate, 4 victorii, 0 egaluri, 2 înfrângeri, 17 goluri marcate, 5 primite și 12 puncte)!

 

 

Distribuie articolul!