Week – end cultural – (moto) sportiv

Week – end  cultural – (moto)  sportiv

CINEMA

 

La  Cinematograful ”Capitol” din Onești  vă invităm să vizionați următoarele filme:

Sâmbătă 22 mai , Duminică 23 mai :

ora 15.00 TROLII DESCOPERĂ LUMEA (3D dublat – 90 min)

Rating: Audiență Generală

Regia: Walt Dohrn, David Smith

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical

   

ora 18.00 O SCHEMĂ DE MILIOANE (2D subtitrat – 104 min)

AVANPREMIERĂ

Rating: Acordul părinților pt copii sub 12 ani

Regia: George Gallo

Cu: Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones

Gen film: Acţiune, Comedie

 

Max Barber (De Niro), un producător de film uns cu toate alifiile, are o datorie imensă la temutul mafiot Reggie Fontaine (Freeman), după ce ultimul său film e o catastrofă la box-office. Acum, miza e chiar viața lui, așa că îi vine în minte o schemă cu care să poată păcăli compania de asigurări și să-și plătească datoria față de mafiot…

Părerea  cinefilului: ”Filmul  O SCHEMĂ  DE MILIOANE este o comedie spumoasă in care De Niro joacă mult mai bine decât o făcea în tinerețe”.

Vă dorim vizionare plăcută!

 

MOTO – SPORT

 

Sâmbătă 22  și duminică 23 mai la Comănești (în zona Galion) are loc  Hard Enduro  și Enduro Cross  Comănești, întrecere care contează în Campionatul Regional. Organizator al acestei  competiții este  Clubul Sportiv X – Cape.

Azi, sâmbătă 22 mai, până la ora 18 au loc întrecerile  de pe traseu, la ora 19 e programată festivitatea de premiere, care  va fi urmată de pregătirea unui vițel  la proțap pentru toți participanții.

Duminică 23  mai la ora 9.30 se va da startul la Clasa Moto, la 12.30  va avea loc  festivitatea de premiere iar la ora 14.00 se va da startul la  Clasa ATV + quard.

Traseul este  unul  deosebit de pitoresc, într-o zonă în care cu un deceniu în urmă se desfășurau etape ale Campionatului European de Enduro.

 

TEATRU

 

O  veste  și pentru iubitorii de teatru  de pe valea Trotușului! Mai sunt bilete la  spectacolul teatral ”CUM SĂ PIERZI  TOTUL ÎNTR-O ZI!”, care  va fi prezentat  pe scena Cinematografului ”Capitol” din Onești  luni 24 mai, de la orele  17.30 și 20. Prețul unii bilet este  90 lei. Va fi o seară în care să râdeți pe săturate și să va destindeți la o comedie potrivită întregii familii, fără limbaj licențios și cu un debordant comic de situație într-un ritm nebun!

Comedia  ”CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI!”  se  joacă la Onești  în premieră! Regia  este semnată de  Răzvan Oprea iar distribuția e una  de excepție: Silviu Biris, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea, Pavel Bârsan. Acest  eveniment este  organizat de Primăria Municipiului Onești. Spectacolul durează 1 și 30 de  minute și se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor de securitate și distanțare socială.

Distribuie articolul!