O zi toridă, fără apă potabilă în municipiul Onești - Amprenta de Onesti

O zi toridă, fără apă potabilă în municipiul Onești

O zi toridă, fără apă potabilă  în municipiul Onești

O zi toridă, fără apă potabilă  în municipiul Onești

 

Centrul Zonal Onești  al RAJA SA Constanța  a transmis un comunicat care provoacă  numeroase nemulțumiri  locuitorilor municipiului, ce constată  că  și azi, în plină  caniculă  nu va fi apă în municipiul Onești  până la ora 18!

Comunicatul  RAJA  SA  este următorul:

 

Programul furnizării apei potabile in municipiul Onesti pentru astăzi, 25 iulie 2021

 

În cursul nopții trecute (23 /24  iulie) , avaria produsă pe conducta de aducțiune aparținând CRAB a fost remediată. Din cauza consumului mare din amonte, apa intră în Stația de tratare apă Cuciur cu debit minim, motiv pentru care RAJA SA este nevoită să furnizeze apa cu program și astăzi, duminica, 25 iulie 2021, în intervalul orar 18.00-22.00.  Începând de mâine dimineață, 26 iulie 2021, în condițiile în care rezerva de apă va fi refăcută, va fi reluată furnizarea apei potabile în regim continuu.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

 

RAJA S.A. Constanța

Centrul Zonal Onești

Biroul de presă

 

Este de menționat faptul că  deși  sunt cerute scuze  pentru disconfortul  creat   în  această situație (care în municipiul Onești se repetă  ca  și în vremea când  SC Onedil SA distribuia  apa potabilă în municipiu),  lipsa apei în plină zi de vară este o problemă majoră!

   Menționăm că oneștenii (care acum nu au apă  nici pentru igienă!), așteaptă implicarea în această problemă a primarului municipiului Onești, Laurențiu Neghină. ” Domnule Primar, de ce nu avem apa din rezerva locala in acest caz?” este  o întrebare  ce se regăsește în zecile de comentarii  de pe o rețea de socializare!  

 

Distribuie articolul!