Obiectiv – Ziua Mondială a Fotografiei

Obiectiv – Ziua Mondială a Fotografiei

Obiectiv – Ziua Mondială a Fotografiei

 

Am sărbătorit  recent  (la 19 august), Ziua Mondială a Fotografiei, o sărbătoare care este  foarte potrivită  acestor vremuri în care internetul este ”marele stăpân” iar comunicarea  între oameni este uluitoare. ” Cum o imagine poate reda ceea ce nu este posibil de expus în cuvinte”,  să ne bucurăm de această sărbătoare prieteni, cu privirea luminată de zâmbetele  celor mai frumoase fotografii!

   

Dacă în prima fotografie întâlnim un mac albastru  din munții Himalaya,  foto 2  arată că  ”niciodată nu trebuie să renunți” iar în foto 3  este surprinsă prietenia … a doi șerpi! Ne bucurăm și de frumusețea peisajelor  din Polyana (Slovacia), de  …un tort  (cel puțin) ”apetisant”…

 

Și ne întoarcem  iar la lumea animalelor, în imaginea din dreapta fiind surprinsă o imagine  din Parcul Național Kruger (Africa de Sud), cu ”fuga de crocodil”.

Ultimele două fotografii ale ”Obiectiv-ului” de azi prezintă  două cadre  din  familia  boxerului Mike  Tyson, ce a fost căsătorit cu actrița Robin Givens…  care l-a înșelat cu celebrul Brad Pitt! Totul se întâmpla în urmă cu 30 – 31  de ani!

 

Distribuie articolul!