”Fotbalul se joacă pe goluri!” - Amprenta de Onesti

”Fotbalul se joacă pe goluri!”

”Fotbalul se joacă pe goluri!”

”Fotbalul se joacă pe goluri!”

MECIUL  DE FOTBAL  MĂGURA  CAȘIN –  VIITORUL   URECHEȘTI  S-A ÎNCHEIAT  CU  SCORUL  2 – 0 . AU ÎNSCRIS  ANDREI  ALEX   ȘI   SORIN  VRÎNCEANU

Acest  lucru i-a îndârjit  pe fotbaliștii de la Măgura Cașin, care după victoria, obținută cu 1 – 0  pe teren propriu, în fața echipei Viitorul Curița / CSS Onești, au bifat un nou succes – de această dată în deplasare la Viitorul Căiuți. ”Etapa cu numărul 7 ne aduce o nouă victorie pe terenul celor de la A.S. Viitorul Căiuți, scorul fiind de 1-6. Marcatorii din  acest meci sunt: Sorin Vrinceanu, Andrei Alex (2), Giandră Ion, Spoială Radu și nu în ultimul rând, juniorul nostru Mircea Claudiu, fiind la primul meci disputat în echipamentul seniorilor! Felicitări tuturor marcatorilor, cât și întregii echipe pentru frumosul rezultat!”, a declarat Mirel Ștote,   cel care pregătește echipa Măgura Cașin fiind și  căpitan al echipei.

În  cadrul etapei a VI a, deși Sportul Onești  a învins cu 16 – 0 (!, scor nemaiîntâlnit  în Liga a IV a!) pe Măgura Târgu Ocna, performera  acestei etape a fost echipa Măgura Cașin. La capătul unui joc dârz disputat ea a reușit să învingă cu 1 – 0 pe Viitorul Curița /  CSS Onești în  meciul  ”derby” al  echipelor din comuna Cașin. Despre acest meci Mirel Ștote ne-a declarat:”A fost un meci frumos, jucându-se numai pe contre, fiecare echipă dând dovadă de ambiție și având dorința de a câștiga, însă, echipa noastră a fost cea care a avut un plus, reușind să obțină victoria! Felicitări ambelor echipe pentru fair – play-ul de care au dat dovadă!” El a mai menționat: ” Ținem să mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, pe tot parcursul meciului, reușind să ne motiveze și să ne îndrume către acest  frumos rezultat!”

Dan Văleanu,  mare iubitor al fotbalului din comuna Cașin, de  câteva decenii el fiind alături  de  emulația acestui frumos sport  pe  meleagurile  cășunene, a remarcat despre  acest meci:” A fost  o victorie a voinței, a dăruirii! Jucătorii de la Măgura Cașin s-au dăruit mai mult pentru a obține această victorie. Deși au avut puține oportunități de a înscrie, când au avut ocazia au marcat prin Alex Andrei”.

Tânăra formație Viitorul Curița / CSS Onești (cu o medie de vârstă până în 19 ani), a jucat pe stadionul din Cașin – folosind o expresie nouă în jurnalismul sportiv –  ”ca o echipă tomnatică”, risipind toate ocaziile avute  de a crea faze de gol,  la cele câteva șuturi expediate pe spațiul porții remarcându-se portarul Măgurii, Bogdan  Lupu ”A învins ambiția”, a mărturisit la finalul derby-ului comunei Cașin (între echipele Măgura și Viitorul / CSS Onești), un jucător de la Măgura, această victorie fiind apreciată și de autoritățile locale, ce  doresc echipei mult succes în continuare. În  meciul disputat cu Viitorul Curița / CSS Onești Măgura Cașin a avut în teren jucătorii : Bogdan Lupu (portar), Abotoaei Sergiu, Ghețu Răzvan, Băncilă Gabriel,  Mișu Alin, Ștote Mirel  (căpitanul echipei), Ciobanu  Alin, Dănilă Răducu, Sbârcea George, Andrei Alex și  Spoială  Radu. Rezerve au fost: Popa Ionuț,  Geandră  Ion,  Măcălău Marian, Soare Andrei,  Ceanga Ionuț, Merlan Gheorghe, Miloiu Alexandru și Lăcătuș George. Sorin Vrinceanu, Andrei Alex (prin două reușite), Giandră Ion, Spoială Radu și juniorul  Mircea Claudiu au fost jucătorii de la Măgura Cașin care au înscris în meciul disputat la Căiuți în etapa trecută, scorul final fiind  6 – 1 pentru Măgura Cașin.

După înfrângerea de la Măgura Cașin și Viitorul Curița / CSS Onești a reușit ca să marcheze multe goluri într-un meci. Astfel,  jucând pe teren propriu, în etapa trecută  ei au încheiat cu scorul de 9 – 1 întâlnirea disputată cu A S Bradul Mănăstirea Cașin. Momentan, în clasament echipele de pe valea Cașinului se află pe locurile 4 (Viitorul Curița / CSS Onești, cu 15 puncte), 5 (Măgura Cașin, tot cu 15 puncte) și 10 (Bradul Mănăstirea Cașin, cu 3 puncte).

Astăzi, 24 octombrie, este  din nou  meci de fotbal pe frumosul și cochetul stadion de pe malul drept al Cașinului. Măgura  va juca împotriva echipei Viitorul Urechești. Este de menționat faptul că  deși se află în clasament pe locul 9 cu doar 4 puncte această echipă a Urecheștiului  are  un lot plin de ambiție, ce își dorește  să înscrie cât mai multe goluri. Au făcut-o  și în etapa a VI a, în deplasare marcând 3 (trei ) goluri pe terenul echipei Voința Brătești (scorul final fiind  5 – 3 pentru gazde). Viitorul Urechești vine la Cașin după ce  în urmă cu o săptămână au încheiat la egalitate, 1 – 1, meciul disputat pe teren propriu cu A S Bârsănești ( clasată pe locul 6 cu 11 puncte).

Pentru meciul de azi Mirel Ștote, căpitanul echipei Măgura Cașin adresează suporterilor echipei  invitația: ” vă așteptăm să fiți alături de noi, în număr cât mai mare, pentru a ne îndruma spre o nouă victorie!”

 

 

 

 

Distribuie articolul!