Concert simfonic de pian azi, la Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” din Onești - Amprenta de Onesti

Concert simfonic de pian azi, la Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” din Onești

Concert simfonic de pian azi, la Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti”  din Onești

Nu puteam încheia acest an fără un concert de pian în cadrul Stagiunii Muzicale 2021-2022. De data aceasta vă invităm la un recital de pian la patru mâini, susținut Ioana-Daniela Chiriac și Nina Rotaru.

Ioana Chiriac este o artistă cu înzestrare deosebită, de mare perspectivă solistică, obținând numeroase trofee la concursuri nationale și internationale.

Nina Rotaru, este un produs artistic al școlii din Chisinau, o artistă sensibilă și talentată, cu numeroase succese pianistice. Împreună cu Ioana Chiriac formează un Duo pianistic inspirat, care sperăm  că vã va impresiona cu  Brahms – Dansuri ungare nr.1-10.

Menționăm că  pianista  Ioana Chiriac  este masterandă în cadrul Facultăţii de Interpretare, Compoziţie şi Studii Teoretice la  Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi iar Nina Rotaru  studentă la aceaşi universitate. Ambele pianiste se pregătesc sub îndrumarea lect. univ. dr. Ioana Stănescu. Deşi foarte tinere cele două muziciene au avut şi au o activitate concertistică extrem de bogată, fiind câştigătoare a numeroase premii.

ACEST  RECITAL  VA FI  SUSȚINUT  DUMINICĂ  19  DECEMBRIE  2021, ÎNCEPÂND CU ORA 11.00, LA PAVILIONUL  EXPOZIȚIONAL ”MARCEL  GUGUIANU”  DIN  BÂRLAD.

 

 

 

Distribuie articolul!