ULTIMA ORĂ ÎN SPORTUL ONEȘTEAN – Victorie în fața unui adversar incomod, Sportul Onești – Siretul Săucești 2 – 1

ULTIMA   ORĂ    ÎN   SPORTUL   ONEȘTEAN – Victorie în fața unui adversar  incomod,  Sportul Onești – Siretul Săucești  2 – 1

În seara  acestei zile de 21 mai, Stadionul CSM Borzești a găzduit o interesantă și oficială partidă de fotbal. Protagoniste au fost: SC Sportul Onești, câștigătoare a seriei ”Valea Trotușului”, din Liga a IV-a, și Siretul  Săucești (Bacău), câștigătoare a seriei ”Bistrița”, din aceiași ligă. Miza jocului, tur / retur, este: echipa care se clasează pe primul loc este  desemnată campioana județului Bacău. Această  echipă  câștigă  și dreptul de a merge la  meciurile  de baraj pentru promovare într-o ligă superioară. Adică Liga a III-a, care  este la nivel național.

”După 90 de minute de joc, într-un ritm lent și fără veleități tehnice, scorul a fost 2 -1 pentru echipa pregătită de către  Costel Munteanu  & Cristi Vrânceanu, Sportul Onești”, a remarcat  un spectator  prezent  la  acest meci. Faptul că  întâlnirea dintre cele două echipe  s-a dovedit a fi un meci dificil a fost evidențiat  în declarația  dată de  Daniel Munteanu (din conducerea  clubului oneștean):” A fost  un meci disputat cu un adversar  incomod ( cu jucători cu experiență) . Siretul  Săucești  este  un  adversar orgolios,  ținând cont că joacă cu prima clasată (fapt  perfect normal). Țin pe această cale să felicit  jucătorii de la Sportul Onești atât pentru  rezultatul obținut cât și  pentru implicare și dăruire”.

Sportul  Onești  a avut în teren  jucătorii: Mercas M. , Zota B., Alexandru St.,  Porumb N. , Calapod  A., Cuibar  I., Poane Dan, Moloman Ionuț, Covaci Răzvan, Boacă Radu și Corman Bogdan.   Marcatori  au fost  Boacă Radu  și Corman Bogdan.

Peste aproximativ zece zile, se va disputa la Bacău meciul – retur între  Siretul  Săucești – Sportul Onești.

 

 

 

Distribuie articolul!