”Altfel nu suntem nimic!” - Amprenta de Onesti

”Altfel nu suntem nimic!”

”Altfel nu suntem nimic!”

MINUTUL   DE  CULOARE  ȘI  EMOȚIE

 

  Cel mai frumos cadou de ziua ta este să fii pe meleaguri natale, împreună cu părinții, surorile, cumnați, vecini, prieteni ai părinților și patrioți la Cimitirul Internațional al Eroilor dela Valea Uzului!

Dincolo de interpretări de orice fel: …Țara noastră este așezată  pe sângele Eroilor noștri știuti și neștiuti! pe munca celor trecuți, prezenți și viitori si pre limba noastră românească!

Altfel nu suntem nimic!

Ne vom risipi în marea galaxie a Căii Laptelui fără să știe nime de noi!

La multi ani Lumină să aveți!

Hristos S-A Înălțat!       Florin Ionuț Filip Neacșu, Manager de proiecte și comunicare la Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România

 

La  Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului!

 

Aici sunt singurele Cruci ale Eroilor Armatei Române, de pe întreg cuprinsul Țării, care au nevoie să fie apărate de noi. Sunt Crucile umilite de pungile negre ale extremistilor maghiari, Crucile oprite de la Sfințire de lanțurile UDMR și „interogate” de oficialii statului ungar. Sunt Crucile victorioase ale Primului Război Mondial care au adunat în jurul lor peste 5000 de oameni de Ziua Eroilor în 2019. Acestea sunt însemnele creștine date în judecată pentru dărâmare de către străni și trădători, sunt Crucile pe care le-am păzit de trei ani încoace și pe care nu avem voie să le pierdem. Sunt Crucile numite ,,construcții ilegale” de către tribunale din România, Crucile amenințate cu demolarea. De zeci de ani, nu au mai existat Cruci care să fie urâte dar si atât de iubite.

 

 

 

Distribuie articolul!