”Forza Sportul! Forza Onești!” - Amprenta de Onesti

”Forza Sportul! Forza Onești!”

”Forza  Sportul! Forza  Onești!”

 

Azi este despre fotbal! Echipa  de Liga a IV a Sportul Onești susține, de la ora 18.00 primul meci de baraj pentru promovarea în Liga a III a. Adversară îi este campioana județului Vaslui, Rapid Brodoc iar  meciul va avea loc pe Stadionul CSM din Onești.

”Vă așteptăm la meci în număr cât mai mare în încercarea noastră de a promova și totodată de a pune din nou Oneștiul pe harta fotbalului românesc. Au trecut ani buni de când toată Valea Trotușului primea vizita marilor echipe ale României în cei doi ani petrecuți în vechea – Divizia A. În acea perioadă s-a demonstrat că iubitorii fotbalului și nu numai aveau placerea și bucuria de a vedea fotbal, de a umple stadionul.  Toți membrii Clubului Sportul : jucători, antrenori, copii, sponsori își doresc să aducă emoția în rândul suporterilor. Acceptăm aplauzele, încurajările cât și înjurăturile!”- se menționează în invitația clubului  oneștean Sportul, de a fi prezenți la acest meci de baraj.

Fostul  ex – divizionar A (el  trăind cu Unirea Urziceni cele mai mari împliniri  ale activității sale  sportive), Daniel Munteanu ne-a declarat:”Întâlnirea de fotbal dintre  Sportul Onești și Rapid Brodoc este un meci pe care îl așteptăm de mult. Este  un meci ( baraj ) care ne arata dacă meritam în Liga 3!”

Și spectatorii  oneșteni își doresc ca la acest puternic  echipa  favorită – Sportul Onești, să facă un pas decisiv pentru a obține  promovarea în Liga a III a. Iată câteva mesaje ale suporterilor oneșteni, de pe o pagină de socializare înainte de acest meci:”Hai Onești,hai cu promovarea!”;”Vrem victorie,  vrem fotbal în Onești,  <<hai uraganilor>>!” ;”Forza Onești!”;”Forza Sportul! Oneștiul merită să fie măcar în liga a 3-a și chiar mai mult decât atât!”

De partea cealaltă echipa Rapid Brodoc de peste o săptămână socotește clipele rămase până la  începerea  meciului cu Sportul Onești. Încheind campionatul cu o victorie la scor (12 – 2 cu  Viitorul  Văleni), jucătorii de la Rapid Brodoc au disputat pe teren propriu și un meci de pregătire a ”barajului”. Ei au avut ca adversară pe echipa Academia  CSM Politehnica Iași, pe care au învins-o cu 3 – 0.

Menționăm că  meciul la care Rapid Brodoc a primit titlul de campioană a județului Vaslui (cu Viitorul Văleni), a fost de … retragere de pe terenul de fotbal al antrenorului  jucător Florin Roiu. Conducând echipa din Brodoc (localitate aflată  la doar 5 km de Vaslui, într-un frumos cadru natural, fiind înconjurată  de păduri), Florin Roiu a declarat: ”Vor fi două meciuri grele, însă voi încerca să capacitez la maxim băieții să dea totul pe teren”.

Un lucru demn de luat în seamă este că  în tabăra ”alb – vișiniilor” (Rapid Brodoc) este o teamă pentru că echipa din Onești are un plus prin  faptul că are doi jucători (pe Tudorache și pe Edi Tismănaru), care au jucat multe meciuri în Liga a I a.

 

AMPRENTA  DE  ONEȘTI  VĂ   ȚINE  LA  CURENT   CU   REZULTATUL  FINAL  AL  ACESTUI  MECI!

REZULTATUL   FINAL  AL  MECIULUI  SPORTUL  ONEȘTI –  RAPID  BRODOC   A FOST  3 – 3!  VOM REVENI!

Distribuie articolul!