”Podul de aur” din Vietnam

”Podul de aur” din Vietnam

”Podul de Aur” din Vietnam, pe dealurile din Ba Na, este situat la 30 km vest de orașul Da Nang, Vietnam. Podul  reprezintă o atracție a  Parcului de distracții fantezist Sun World Ba Na Hills, iar singurul acces la ”Podul de Aur” din Da Nang (Cau Vang Da Nang) se face cu telecabina  de la baza muntelui până la stația din vârf. Acest pod  din Vietnam  a devenit o legendă pe internet de când a fost deschis pentru public în iunie 2018.

Vizitatorii se pot bucura de atracții precum satul francez, grădinile de flori, muzeul de ceară, pagodele spirituale, podul de aur, grădina bavareză de bere, un roller coaster și un parc de fantezie. Datorită popularității sale, podul este ”inundat” de vizitatori, zi de zi, care se bucură și de  vederile panoramice neîntrerupte ale peisajului din jur.

”Mâinile lui Dumnezeu” care susțin podul au fost construite în mod intenționat pentru a arăta ca și cum ar fi fost acolo de secole, dându-i un aspect antic. ”Am proiectat scheletul mâinilor  și l-am acoperit cu plasă cu ochiuri de plasă. Apoi  am pus fibră de sticlă și am adăugat designul pe ea”, a declarat un reprezentant al companiei care a realizat acest pod într-un an!

La ce ar trebui să vă așteptați la Cau Vang? Plimbarea cu telecabina durează aproximativ 20 de minute de la stația inferioară până în vârful dealurilor Ba Na și oferă priveliști spectaculoase ale coastei Da Nang și ale munților din jur, în timp ce urcați în cea mai lungă telecabină din lume. Când ajungeți în vârf, veți fi întâmpinați cu priveliștea uriașelor mâini albe colosale care susțin celebrul ”Pod de Aur” din Da Nang. Acest pod a fost proiectat pentru a evoca imaginea mâinilor lui Dumnezeu care scot o fâșie de aur din pământ. Pasarela aurie strălucitoare se află la 1.400 de metri deasupra nivelului mării și se întinde pe o distanță de 150 de metri peste vârful copacilor de pe dealurile Ba Na. ”Podul de Aur” din Vietnam  este atât de unic, cu suporturile sale aurii în formă de mână și cu  munții verzi,  ”luxurianți” pe fundal! Parcă e ceva dintr-un basm! Podul chiar arată de parcă plutește printre nori!

 

Distribuie articolul!