Spre împlinirea viselor!

Spre  împlinirea  viselor!

Muzica este o artă –  oglindă a sufletului și  de fiecare dată  când  o interpretă ori un interpret urcă pe scenă ne gândim la  sacrificiile ce fac posibile fiecare moment artistic. Azi, 16 septembrie , Sarah (Sara Munteanu, interpretă ce este prezentă  în Topul Hituri Românești 2023 cu o  superbă melodie), aniversează împlinirea a  15 ani! Un fericit prilej  pentru a-i ura multă sănătate, fericire, armonie  și multă pasiune  pentru marea sa dragoste, muzica ușoară, în împlinirea viselor sale. Sara Munteanu este elevă a Colegiului Național ”Grigore Moisil” din Onești iar refrenul frumoasei sale melodii ”Lângă tine” este  trăit cu intensitate de iubitorii muzicii ușoare – ”Aș spune  tot ce simt / Dar nu mai am cuvinte / Știi că inima nu minte!”)

Atrasă de noua muzică românească Sarah  are  o super – colaborare cu  o  artistă idol a generației de azi – Karla,  cu care va interpreta o melodie în duet! Ea a lansat  alături de Petre Ștefan (o prezență deosebită  pe scena urbană din România), melodia de succes ”Hai să uităm tot”, care are mii și mii de vizualizări. De pe site-ul Uniunii Producătorilor de Fonograme din România aflăm   despre Karla că ” este o cântăreață și o compozitoare care și-a descoperit talentele de la o vârstă foarte fragedă… Este artistă de când se știe” ce ”iubește să își exprime sentimentele și gândurile prin muzică și  crede în împărtășirea poveștilor de viață așa cum sunt ele”.

Pentru Sarah  colaborarea  cu Karla este o mare realizare, un adevărat privilegiu,  gata de a aduce cele mai frumoase bucurii ”pe marea succeselor” tinerei interprete  din Onești. ”Echipa de nota 10” a sa va fi cea  care o va susține  mereu! La mulți și fericiți ani, cu cele mai mari împliniri Sarah!            AMPRENTA    DE    ONEȘTI

 

 

 

Distribuie articolul!