SPA pentru șase simțuri în Elveția

SPA  pentru șase simțuri  în Elveția

RĂSFOIND   PRESA  STRĂINĂ – 20  MINUTEN, NEWS  VON  JETZT – ELVEȚIA

 

Locul  primei opriri, în inima orașului Zurich . Aici se vând produse, se oferă tratamente și sfaturi, iar prelegeri și  alte evenimente au loc pe trei etaje. Munții elvețieni au servit drept inspirație pentru  un interior – stilizat de linii și elegant gri granit. Tratamentul  este cu produsele La Prairie, expuse în cuburi strălucitoare pe un perete „Mondrian” înalt de cinci metri. Puteți testa eficacitatea ingredientelor fine precum caviarul  la fața locului dar și  tratamentele faciale și corporale, care au loc într-o atmosferă exclusivă într-o cameră de tratament. Tratamentul facial „Skin Caviar Indulgence” (60 de minute, 200 Franci elvețieni) este destinat să strângă pielea și să asigure contururi mai clare.

Locul al doilea – la  Geneva, Guerlain a deschis ”o nouă bijuterie” pe Lacul Geneva. În „Beau-Rivage Palace”  Spa-ul este dedicat în întregime Maisonului francez cu albine. Piscinele interioare și exterioare, camerele în nuanțe de lemn, miere și auriu, precum și tratamente de specialitate asigură ”un templu” de lux. Aici ”o coregrafie ordonată” cu mișcări puternice și perii aerisite  face corpul să fie din nou ușor și suplu. Strălucirea de după – Vizitați Fondation de l’Hermitage, care, în colaborare cu Musée d’Art Moderne din Paris, îl celebrează pe pictorul Nicolas de Staël cu o sută de picturi  deosebite.

Locul 3 –  Palatul Villars din Ollon a fost transformat într-un hotel de lux de cinci stele, unde modernitatea se întâlnește cu farmecul de altădată. În ciuda celor 125 de camere și apartamente, palatul  oferă pace și liniște dar și … Spa Kaea, numit după gama de îngrijire a pielii din Noua Zeelandă. Auci este  o piscină încălzită în aer liber, zone de wellness, saune. Tratamentele  sunt cu  balsamurile și uleiurile sale Kaea, obținute din plante din Noua Zeelandă și îmbogățite cu miere de Manuka.  Strălucirea de după acest  tratament  poate fi  un tur amplu în jurul pitorescului Lac des Chavonnes, cu o pauză gourmet într-unul dintre restaurante.

Locul 4 –  Stațiunea montană Cervo din Zermatt, ce  vrea să fie un loc  ”de putere” și  de comunitate în care se celebrează diferite culturi. Mountain Ashram Spa a fost proiectat în conformitate cu această filozofie, unde cele mai bune dintre lumi se reunesc! Tratamentul  la Centrul spa este inspirat de onsen japonez,  de tradiția saunei nord-europene și băile din Bhutan cu piatră fierbinte.  Iurtele mongole servesc drept zone de relaxare și săli de tratament. Revigorantul „Signature Flow From East to West” (270 min, 780 Fr.) are scopul de a aduce trupul și sufletul în echilibru. Strălucirea de după o oferă Festivalul acustic Zermatt Unplugged, care va avea loc în perioada 9-13 aprilie. Multe trupe de top participă și în acest an la  festival.

Locul 5  este  în cel mai nou hotel de cinci stele din stațiunea de schi de lux St. Moritz, acesta fiind  primul hotel deschis în urmă cu 50 de ani! Hotelul reprezintă un lux relaxat  și acest lucru se exprimă și în piscina, care este echipată cu plăci metalice. Tratamentele cu produse de la marca elvețiană Bellafontaine  sunt inspirate din elementele naturale. „O evadare grațioasă” la St. Moritz” (120 min, 420 Fr.) este o pauză de bine, care include un peeling corporal cu Edelweiss, precum și un masaj facial și pe întregul corp. ”Strălucirea de după”  ar trebui să înceapă  de acolo dce unde  se sfârșește  mirajul Elveției, cu  multele  oportunități de a te bucura de natură. Bineînțeles că munții te tentează – dar de ce să nu încerci să faci kitesurfing pe Lacul Silvaplana, unde este o briză constantă?!

Locul 6, la doar câțiva pași de Bahnhofstrasse din Zurich, OYU s-a deschis în fosta casă Vogele. Numele este un joc cu cuvântul TU – și arată  că mici schimbări pot avea un impact mare! Masajele, cursurile de yoga, qigong sau tai chi, precum și medicina convențională și complementară sunt toate reunite sub un singur acoperiș. Și pentru că și alimentația joacă un rol important în bunăstarea holistică, există un restaurant și un salon de ceai. În tratamentul de aici mișcările minunat de lente calmează nervii și promovează un somn odihnitor.

7, la  Lugano,  unde  un  palat construit în 1880 ca reședință a unei familii nobiliare ruse,  a fost  transformat de cuplul elvețian Schnyder von Wartensee în hotel în anul 1885. Grand Hotel Villa Castagnola este înconjurat de o grădină mare  iar zona de wellness are o piscină interioară și  o  altă piscină  cu hidromasaj. Aici sunt oferite și tratamente ayurvedice. Un angajat al spa a fost special instruit în acest scop în India. În timpul tratamentului pentru întregul corp „Nala Abhyanga” (90 min, 200 Fr.), propriile puteri de drenaj ale corpului sunt activate cu mult ulei cald, în timp ce mintea este relaxată în același timp.

Locul  8  – Crans Montana, într-un hotel nou cu multă piatră, sticlă și lemn, care este situat la 4000 de metri altitudine și are vederi fantastice. Grupul Six Senses a creat aici un spa de top: piscine exterioare pe acoperiș, o piscină interioară cu o curte de mesteacăn și un tavan suspendat din lemn, un meniu de tratamente de wellness și înfrumusețare, precum și programe care vizează relaxarea și vitalitatea. Tratamentul „Journey to Restore” (120 min, 420 Fr.) este regenerant, echilibrant și reducător de stres. O ședere într-o piscină senzorială plutitoare este combinată cu un masaj de echilibru cu perne de încălzire. Strălucirea de după – urcă-te pe o bicicletă electrică și explorează zona!      Un articol de Jennifer Segui și Tina Bremer

Distribuie articolul!