Victorie la limită a Voinței Oituz cu Sportul Onești

Victorie la limită a Voinței Oituz cu Sportul Onești

Frumoasele zile de mai venite după  sărbătorile  pascale  au adus  pentru iubitorii fotbalului din zona municipiului Onești un rezultat mai puțin scontat: în Liga a IV a, Seria Valea Trotușului echipa Sportul Onești (ocupantă a primului loc, cu 52 de puncte, 130 de goluri marcate și 16 primite) a suferit prima înfrângere din acest campionat, în fața echipei Voința Oituz, pe terenul acesteia. Astfel, după un meci foarte  aprig disputat oituzenii au învins cu 5 – 4, după ce au condus la pauză cu 1 – 0.  Despre această întâlnire de fotbal conducerea  Clubului ”Sportul” Onești a declarat: ”A fost un <<duș rece >> , meritat care <<ne- a adus cu picioarele pe pământ!>>.  Ambiția, determinarea e mai importanta decât valoarea individuală . A fost o victorie meritata  a celor de la Oituz, pe care îi felicităm pe această cale!”

Mai multe amănunte despre  acest meci la care au participat ]n jur de 200 de spectatori (veniți și de la Onești), ne-a oferit, într-un stil de înfocat împătimit al fotbalului Nelu Avram, antrenorul echipei ”Voința” Oituz, care a menționat:” Un lucru ce a anticipat  acest meci mare al echipei gazdă a fost dat de faptul că  din prima repriză, oaspeții au  avut în teren 10 jucători, după un cartonaș roșu primit  la o intrare neglijentă!  Ambiția jucătorilor de la Voința a fost foarte mare, scorul fiind la un moment dat 4 – 1 pentru gazde! După  ce  au beneficiat de o lovitură de la 11 metri oaspeții s-au trezit, scorul devenind 4 – 2.  După accidentarea fundașului  nostru Toma, câteva minute  oaspeții  <<au fost peste noi>> și au reușit ca să egaleze, 4 – 4, când mai erau 8 minute până la finalul jocului! Dar la o acțiune 2 contra 2, la <<un carambol în careu>>  am reușit ca să înscriem golul victoriei, fapt care a adus și o bucurie deosebită în vestiarul echipei Voința! ” Antrenorul Nelu Avram consideră că și ”forma bună a portarului Cosmin Bejenaru, revenit la echipă, a contat în obținerea acestui rezultat! Un portar bun valorează cât  jumătate de echipă! Acest lucru s-a văzut în meciul pe care l-am disputat în etapa precedentă, la Gloria Zemeș, unde lipsa unui portar experimentat și faptul că am avut 3 (trei) titulari accidentați, a făcut ca meciul să se încheie cu  scorul de 8 – 3 (opt șuturi pe poartă – 8 goluri!)”

Antrenorul  echipei Voința Oituz, Nelu Avram, ne-a vorbit și despre  frumusețea meciurilor  care au loc în această localitate băcăuană. Toată lumea este bucuroasă atunci când  echipa noastră  câștigă! Duminica, atunci când se dispută meciurile  din Campionatul Ligii a IV a, fiind  <<zi de târg>> la Oituz, bucuria suporterilor este și mai mare și  ei vor  să vadă  echipa victorioasă! Pe viitor vom încerca să aducem bucurii și mai mari celor care vin la stadion!”

Iată jucătorii de la Voința Oituz, care au  reușit performanța de a învinge liderul Seriei a II a, Valea Trotușului, pe Sportul Onești: Cosmin Bejenaru (portar) – Cătălin Toma, Bogdan Sarca, Eduarde Tudor, Marius Cășuneanu – Cristian Imbrea, Serafim Imbrea, Alex. Sarca – Vlad Oancea, Sergiu Vacaru, Leonard Tudorache. Au mai jucat Florin Ciorbă și Cătălin Lucaș.

Menționăm că  astăzi 11 mai, într-un meci contând pentru etapa a  24 a echipa Sportul Onești a învins, pe teren propriu, cu 5 – 1  pe Vulturul Măgirești iar Voința  Oituz a piedut cu 1 – 0 partida disputată în deplasare, la Uzu Dărmănești. La încheierea acestui campionat Sportul Onești va juca  în play – off, unde va întâlni echipa clasată pe locul 2 în Seria Valea Trotușului și pe primele  două clasate din Seria 1, a Bacăului. Vom reveni!

 

Distribuie articolul!