PROGRAMUL CASIERIILOR RAJA DE 1 IUNIE LA ONEȘTI

PROGRAMUL  CASIERIILOR  RAJA  DE  1 IUNIE LA  ONEȘTI

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în data 01 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare le aducem la cunoștință că luni – 01 iunie 2020 toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de marți – 02 iunie 2020 casieriile își vor relua programul normal de lucru.

În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online (prin intermediul contului de client RAJA), prin transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone și în incinta magazinelor „La Doi Pași”.

AVARIE PE STRADA MUNCII!
Pentru remedierea unei avarii aparută astăzi pe strada Muncii nr. 5, RAJA SA a fost nevoită să  întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, vineri, 29 mai 2020, în intervalul orar 14.30 – 18.00.
Sunt afectati de lipsa apei potabile locuitorii străzii Muncii.
Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și ii asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.
Biroul de presă

 

Purtător de cuvânt,

Adjunct Șef Centru Zonal,

Cristiana Călin-Ghioc

RAJA S.A. Constanța

Centrul Zonal Onești

 

Distribuie articolul!