ECHIPA DE FOTBAL VIITORUL CURIȚA ESTE CAMPIOANA JUDEȚULUI BACĂU LA LIGA A IV A - Amprenta de Onesti

ECHIPA DE FOTBAL VIITORUL CURIȚA ESTE CAMPIOANA JUDEȚULUI BACĂU LA LIGA A IV A

ECHIPA  DE FOTBAL VIITORUL  CURIȚA  ESTE   CAMPIOANA  JUDEȚULUI  BACĂU  LA LIGA A  IV A

INFORMAȚIA – ÎN TIMP REAL

 

După cum am aflat de la  directorul sportiv  al FC Viitorul Curița,  Costică Ene, ”meciul de fotbal disputat la Săucești între echipele FC Dinamo Bacău și  Viitorul  Curița  s-a încheiat cu scorul de 1 – 3 (la pauză fiind 1 – 1).  În urma acestei victorii obținute  echipa de fotbal FC Viitorul Curița (antrenată de Rareș Mihalache), a devenit campioana  județului Bacău la Liga a IV a, în sezonul competițional  2019 / 2020. Ea s-a calificat astfel pentru participarea la  meciurile de baraj cu Sporting Juniorul Vaslui și Dante Botoșani, pentru promovarea în Liga a III a. Menționăm că  echipa de  fotbal Viitorul Curița  este încurajată  de numeroși iubitori ai fascinantului și frumosului sport cu balonul rotund! MULT SUCCES  ÎN CONTINUARE  TINERILOR  FOTBALIȘTI  DE LA VIITORUL  CURIȚA!

 

* Fotografia ilustrativă a acestui articol este din anul 2017, când  pe Stadionul CSM din Onești echipa  de fotbal Viitorul Curița a fost desemnată cea mai bună echipă  a sezonului competițional 2016 / 2017  din județul Bacău, la Liga a IV a.

** În zilele următoare AMPRENTA  DE ONEȘTI va reveni  cu un articol  despre  meciul retur FC Dinamo Bacău – FC  Viitorul Curița!

 

 

Distribuie articolul!