”Țineți minte trei cuvinte: ALDE merge înainte!” - Amprenta de Onesti

”Țineți minte trei cuvinte: ALDE merge înainte!”

”Țineți minte trei cuvinte: ALDE merge înainte!”

O campanie  electorală deosebită a făcut în ultimele săptămâni în  Onești Partidul Alianța Democraților și Liberalilor (ALDE), ce are candidat la funcția de primar pe Ionuț Hozoi (în prezent viceprimar al municipiului). Cu echipa sa de consilieri Ionuț Hozoi a ajuns în multe locuri din municipiul Onești – în cartierul Lanul Gării, în iarmarocul săptămânal de pe malul Trotușului, în Satul Catolic, prin cartierele oneștene.

O noutate a acestei campanii este dată de faptul că  s-a axat pe proiecte mici și ușor de realizat și a avut în vedere vremurile in care trăim și  contextul epidemiologic actual. Astfel,  unul dintre proiectele echipei ALDE va fi igienizarea și dezinfectarea locurilor de joacă, a băncilor și a locurilor publice lunar, precum și montarea dozatoarelor pentru dezinfectant in parcuri.

   

La finalul acestei campanii, Ionuț Hozoi (care desfășoară o activitate deosebită ca viceprimar al municipiului Onești, fiind mereu ”în punctele nevralgice” ale comunității locale), a adresat un mesaj ”de suflet”  oneștenilor: ” Dragi oneșteni,  Vreau să vă mulțumesc pentru timpul și totodată pentru încrederea acordată! În această perioadă am avut deosebita plăcere de a va cunoaște, de a împărtăși opinii și idei cu dumneavoastră. Mi-ați dat încredere, putere și credința că împreună putem construi un Onești mai puternic! A fost o perioadă grea, dar și frumoasă de unde am avut doar de învățat! Țin să mulțumesc  colegilor și echipei ALDE pentru încrederea și sprijinul acordat!  A fost  o campanie pe care am încercat să o duc cu demnitate până la sfârșit! Așadar, vă invit în număr cât mai mare duminică, 27  septembrie, la urnele de votare pentru a alege un nou inceput! Pe buletinele de vot ne puteți găsi la poziția 5”.

   

ARTICOLELE  ELECTORALE  PENTRU  ALEGERILE  LOCALE  DIN  ZIUA  DE  27  SEPTEMBRIE 2020  PUBLICATE  DE  ”AMPRENTA  DE  ONEȘTI”  (SITE  CE NU ESTE  AFILIAT  NICIUNEI  FORMAȚIUNI  POLITICE), VIN  ÎN SPRIJINUL  ALEGĂTORILOR, PENTRU  INFORMAREA  ACESTORA.  OPINIILE  ȘI  PUNCTELE  DE  VEDERE  EXPRIMATE  APARȚIN  CANDIDAȚILOR.

 

 

 

Distribuie articolul!