Obiectiv – ”Totdeauna poți începe din nou!”

Obiectiv – ”Totdeauna  poți începe din nou!”

Suntem  ”pe undele internetului” în îndepărtata Americă de Sud, unde Magdalena Llohis  încearcă să ne împărtășească – pentru a cunoaște noi mai  bine! –  una din marile plăceri ale vieții sale, accesoriile de care se înconjoară! Împărtășește  mirifica  bucurie  cu noi îndemnându-ne în această  vreme de pandemie să gândim pozitiv. Mărturisind  gândul Maicii Tereza – ”Pacea începe cu un zâmbet”  ea este convinsă   că sunt mulți  oameni care ne iubesc și au nevoie de noi. ”NUNCA PIENSES QUE NO LO VALES. VALORATE, REALMENTE SI LO VALES!” – SĂ NU CREZI NICIODATĂ CĂ NU MERIȚI! PREȚUIEȘTE-TE, CHIAR MERIȚI!” afimă această  (doar simplă  și  adevărată) ”creatoare” de modă, cu gândul că ”trebuie să începem  prin a fi determinați, să fim oameni  buni cu fiecare dintre  noi, cu cele mai bune intenții, atitudini și  cu deciziile pe care le luăm!”

       

Acum când  cu bântuirea  Coronavirusului totul poate fi văzut în pozitiv și negativ, Magdalena Llohis  ne  îndeamnă  să conștientizăm că ”fiecare moment  din viață este o comoară, să trăim și să fim atenți la  sfatul bun al înțelepților și al oamenilor buni care ne iubesc. Mereu trebuie să fim noi înșine și avem nevoie să fim autentici și diferiți! Trebuie  să ne cultivăm lumea cu imaginație, să trăim viața   cu iubire și bucurie. Iubirea este sentimentul care mișcă sufletele iar dragostea reușește să miște lumea! Să apreciem frumusețea în toate formele ei! Totdeauna  poți începe din nou! Să nu ne pierdem niciodată zâmbetul!”

Adresând un cordial ”muchas gracias a todos mis seguidores” (”mulțumesc tuturor  urmăritorilor mei” ), cu speranța că ”marea putere pentru viitor este cultura”, Magdalena Llohis mai spune:

”HAIDEȚI SĂ GĂSIM FERICIREA ÎN LUCRURILE MICI!”

     

 

 

 

Distribuie articolul!