Din nou la film, la Cinema ”Capitol” din Onești

Din nou la film, la Cinema ”Capitol” din Onești

Din a doua  săptămână a acestei luni, mai exact din ziua de 8 ianuarie,  odată cu reducerea în municipiul Onești a ratei de incidență cu noul coronavirus la mia de locuitori, s-a redeschis Cinematograful  ”Capitol” . Astfel, vă invităm din nou la film, respectând toate reglementările și măsurile stabilite de autorități împotriva răspândirii coronavirusului.

În perioada 15 – 21 ianuarie 2021 vă invităm să vizionați următoarele filme:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, Miercuri, Joi:

ora 15.00 SONIC THE HEDGEHOG (2D dublat – 100 min)

Rating: Audiență Generală

Regia: Jeff Fowler

Cu: Jim Carrey, James Marsden, Ben Schwartz

Gen film: Animaţie, Aventuri, Fantastic, SF

Vineri, Sâmbătă, Duminică, Miercuri, Joi:

ora 18.00 DAMA DE CUPĂ (2D subtitrat – 127 min)

Rating: Interzis minorilor sub 18 ani

Regia: May el-Toukhy

Cu: Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper

Gen film: Dramă

QUEEN OF HEARTS / DAMA DE CUPĂ – un film premiat la Sundance și propus la Oscar!  |  din 15 ianuarie la Cinema „Capitol” (ora 18.00)!

Trine Dyrholm, probabil cea mai cunoscută şi premiată actriţă scandinavă a momentului, este excelentă în rolul lui Anne, o avocată de succes care pare să aibă o viaţă perfectă alături de soţul Peter (Magnus Krepper) şi cele două fiice gemene. Reşedinţa din mijlocul pădurii şi biroul impozant din mijlocul oraşului completează imaginea de succes a eroinei care devine încă şi mai atractivă când aflăm că este specializată în reprezentarea pro bono a minorilor abuzaţi. Când fiul dintr-o căsătorie anterioară al lui Peter, dificilul adolescent Gustav (Gustav Lindh), vine să petreacă o vreme în casa familiei, Anne are o scăpare ce-i ştirbeşte imaginea exemplară şi nu trece mult până când spectatorii se vor trezi la răscruce în interpretarea sau acceptarea acţiunilor ei.

Vă dorim vizionare plăcută!

 

Distribuie articolul!