O avarie la Poieni (Târgu Ocna) lasă mai multe localități fără apă

O  avarie la Poieni (Târgu Ocna) lasă mai multe  localități  fără apă

În ziua de 18 ianuarie 2021,  echipele societătii  Compania Regională de Apă Bacău (CRAB S.A.) au constatat o defecțiune la conducta de aducțiune de apă potabilă Dărmănești, Târgu Ocna, ONEȘTI, (Ramura Sud) , în zona cartierului Poeni din orașul Târgu Ocna.

Astfel, SC CRAB SA anuntă că va întrerupe alimentarea cu apă a aducțiunii în data de 20 ianuarie 2021, începând cu ora 08:00, pentru efectuarea lucrărilor de reparații. Durata estimată până la reluarea furnizării apei la parametri normali de debit și presiune, este de 24 ore.

De această oprire vor fi afectați consumatorii RAJA SA pentru municipiul Onești, comuna Casin, comuna Tg Trotus, Chimcomplex Borzești, comuna Pârgãresti, comuna Dofteana, orașul Tg Ocna  și  Școala  Națională  de Pregătire a Agenților de Penitenciare (ȘNPAP)  Târgu Ocna.

După cum a anunțat Centrul Zonal Onești al RAJA Constanța, în municipiul Onești  apa potabilă  va fi furnizată după programul:   Miercuri, 20 ianuarie 2021 – până la ora 8 dimineață și între orele 18. 00 – 21. 00: Joi, 21 ianuarie 2021 – între orele  06. 00- 08.00  și 18.00 – 21.00.

”De  indată ce S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ  BACĂU va remedia avaria, vă asigurăm că RAJA S.A. va intreprinde toate demersurile necesare in vederea alimentării municipiului Onești cu apă potabilă, in cel mai scurt timp”, se  menționează în Comunicatul Centrului Zonal Onești  al  RAJA

DIN  BUCURIILE  SURPRINSE  CU  APARATUL  DE  FOTOGRAFIAT

 

”Alba ca zăpada și cei șapte pitici” (la Rădăuți) și ”Artă din sare” – fotografii de Aura Săndulache . Foto 1  este realizată de clujeanul  Levi Bagy

 

Distribuie articolul!