Vești noi de la Chimcomplex

Vești noi  de la  Chimcomplex

CHIMCOMPLEX  A ADMIS  LA MAJORAREA  DE CAPITAL  OFERTANȚII  CARE AU PUTUT  VĂRSA  CA  PRIME  DE  EMISIUNE   DE ACȚIUNI  CEL PUȚIN  UN  MILION  DE  EURO

 

Consiliul de Administrație Chimcomplex a admis la majorarea de capital ofertanții care au putut vărsa ca prime de emisiune de acțiuni cel puțin 1 milion de euro. În ultimele 6 săptămâni Consiliul de Administrație a purtat negocieri cu 64 de investitori ce au dorit să subscrie la operațiunea de majorare de capital. Dintre aceștia au fost selectați doar 4 investitori pentru care Consiliul de Administrație a aprobat emiterea unui număr de 6.1 milioane de noi acțiuni.

Interesul investitorilor a depășit cu peste 2,4 ori numărul de acțiuni noi emise pe piață în cadrul acestei etape de majorare de capital. Consiliul de Administrație Chimcomplex a recomandat celorlalți 60 de investitori rămași neonorați să participe la următoarea etapă de majorare de capital, ce se va deschide până la sfârșitul anului 2021.

Pe 15 aprilie s-a încheiat cu succes prima etapa din strategia Chimcomplex de pregătire a listării pe Bursa de la Varșovia în paralel cu cea de la București.

Despre Chimcomplex

Chimcomplex este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și Oxo-Alcooli. Este o companie strategică pentru economia românească, cel mai mare combinat de produse chimice cu 2 platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. Chimcomplex este o companie chimică cu o tradiție îndelungată, care dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. În anul 2020 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 miliarde de lei.           Georgiana Stavarache, Director  Comunicare

   

*  În  curtea  combinatului  de la Borzești  au fost plantați mesteceni ”cu speranţă, optimism şi dorința de a contribui împreună la protejarea mediului”. Pe pagina Chimcomplex SA a  unei rețele de socializare se menționează:”Orientarea către conservarea pădurilor, a apelor și a biodiversității este un angajament important pentru Chimcomplex. De aceea ne-am îndreptat atenția spre utilizarea de materii prime reciclate și surse de energie regenerabile pentru a fabrica produse verzi, care vor fi utilizate în diverse aplicații și vor contribui la reducerea poluării”.

 

 

 

 

Distribuie articolul!