RELUAREA FURNIZARII APEI POTABILE ÎN REGIM CONTINUU ÎN MUNICIPIUL ONEȘTI!

RELUAREA FURNIZARII APEI POTABILE ÎN  REGIM CONTINUU  ÎN   MUNICIPIUL   ONEȘTI!

În urma remedierii  avariei apărute ieri, 23.05.2021,  pe conducta ce alimentează Stația de tratare apă Cărăboaia, aparținând S.C.  COMPANIA  REGIONALĂ  DE APĂ  BACĂU ( CRAB)  S.A. , a fost reluată furnizarea apei la Stația de înmagazinare și tratare apă  Cuciur.  Începând din această dimineață, 24.05.2021, s-a reluat alimentarea cu apă potabilă a municipiului Onești.

Deoarece avaria pe conducta de alimentare cu apa a Stației de tratare Cărăboaia a  lăsat Oneștiul fără apă, rezerva fiind  redusă semnificativ,  RAJA SA ia toate măsurile necesare înmagazinării apei potabile în rezervoarele proprii, astfel încât locuitorii municipiului Onești să nu  sufere de lipsa apei potabile un timp îndelungat în cazul producerii unei noi avarii pe conducta de aducțiune aparținând  CRAB.

În aceste condiții, în cazul în care parametrii actuali se mențin, municipiul Onești va fi alimentat cu apă potabilă în cursul zilei de astăzi, iar pentru refacerea stocului de apă, alimentarea cu apă va fi întreruptă  pe parcursul nopții.

Începand de mâine dimineață, 25.05.2021, ora 06,00, se va reveni la furnizarea apei potabile în regim permanent.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă multumim pentru întelegere!

 

RAJA  S. A.

CENTRUL   ZONAL   ONEȘTI

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul!