Euro 2020, ”Thrillele” de azi: Țara Galilor – Danemarca (ora 19) și Italia – Austria (ora 22.00)

Euro 2020, ”Thrillele”  de azi: Țara Galilor – Danemarca (ora 19) și Italia – Austria (ora 22.00)

INFORMAȚIA  ÎN  TIMP  REAL 

–  RĂSFOIND   PRESA  STRĂINĂ

 

La Amsterdam  este o Olanda aproape normală, pe care fanii danezi ai fotbalului au ocupat-o miile  de ieri, vineri 25 iunie. Este un moment potrivit pentru mulți fani danezi de fotbal care au călătorit la Amsterdam, capitala țării, pentru a sprijini echipa națională de fotbal, Danemarca  susținând  în această seară meciul cu Țara Galilor, în optimile de finală la Campionatele Europene.

 

Gareth  Bale  vrea să conducă Țara Galilor spre succes

 

Există puține superstaruri care împărtășesc  lucrurile  ca  Gareth Bale (în foto) . La prima vedere, poate fi dificil să înțelegem ura unui jucător care a  marcat 173 de goluri în 251 de meciuri și, printre altele, înscrise în două finale ale Ligii Campionilor, precum și în finala Cupei Regelui. Galezul  este  cel care nu s-a obosit să învețe spaniola,  care   ar prefera să se distreze pe terenul de golf.

La Tottenham, dragostea pentru Gareth Bale este semnificativ mai mare, deși revenirea în sezonul trecut a devenit cu adevărat distractivă!  Cu toate acestea, personajul principal, însuși Gareth Bale este la fel de rece ca gheața în fața numeroaselor zvonuri, care se aud pe seama sa!

Superstarul afirmă că ”thrillerul de sâmbătă al Campionatului European de la Amsterdam este meciul dintre Danemarca  și Țara Galilor…  Nu există nimeni în mass-media care să știe cine sunt. Și așa prefer! Sunt sigur că oamenii își au ideile pe baza a ceea ce se scrie despre mine. Dar eu sunt cine sunt. Desigur, nu despre persoana despre care se scrie. Cred că sunt doar o persoană normală căreia îi place să râdă și să glumească cu prietenii… Pentru a fi complet sincer, nu-mi pasă. Nu este vorba despre mine. Este vorba despre Țara Galilor și lupta împotriva  Danemarcei.Singurul lucru care mă îngrijorează este să fac tot posibilul pentru Țara Galilor!” Dar Țara Galilor înseamnă ceva special pentru Bale, care nu a spus niciodată nu echipei naționale!” Ekstrabladet. Dk

 

Giuseppe  Bergomi, comentator  Sky Sport  a vorbit în exclusivitate de  meciul Italia – Austria

 

”Italia lui Roberto Mancini a făcut un pradă completă în Grupa A și a luat pasul pentru optimile de finală din vârful clasei, unde va înfrunta acum Austria dificilă și incomodă. Azzurri vor să continua să uimească și în această seară la Wembley, într-un meci care promite să fie aprins”.

Bergomi, Italia lui Mancini trebuie să se teamă de această Austria?

„Doar pe hârtie este o formalitate. Suntem mai puternici, dar acum condițiile se schimbă, este adevărat că suntem favoriți, dar este întotdeauna un meci direct și parcă începe o altă competiție de acum înainte. Responsabilitățile sunt mai mari, dar Italia știe să facă bine cele două faze, are o mie de soluții și cel mai bun lucru arătat în aceste meciuri este atitudinea întotdeauna proactivă. Austria este un adversar bun, are mulți jucători care joacă în Bundesliga, dar calitățile noastre tehnice sunt superioare, eu pot spune că suntem 70 la  sută favoriți.”

Care sunt sau care sunt jucătorii albastri care sunt cei mai uimitori?

„Toată lumea se descurcă foarte bine, dar dacă trebuie să numesc nume, spun absolut Locatelli-Berardi și Spinazzola. Primul, în plus față de cele două goluri, este de a pune personalitate, Berardi este un jucător care nu are nicio echipă națională. un mod incredibil și creează întotdeauna imprevizibilitate și apoi există Spinazzola care de la mijlocul terenului în sus este capabil să spargă jocurile cu marea sa viteză „.

Cât de departe poate merge Italia, este utopic să credem că poate câștiga?

„Nu văd toate aceste echipe naționale mai puternice. Este adevărat că Franța are o individualitate mare, dar dacă nu joci în echipă, nu vei ajunge nicăieri. Mulțumesc lui Mancini care a pregătit Italia foarte bine în ultimii ani, făcând să arate ca o echipă de cluburi. Lucrul drăguț este că alții se adaptează la noi și nu invers, acesta este un lucru foarte important. „.

Există vreo analogie cu Italia ta care a câștigat Cupa Mondială în 1982?

„Este dificil de văzut vreo anologie. Am citit un interviu al lui Zoff care a spus că această Italia pare a fi a noastră pentru calea contraatacului, dar nu știu. Fotbalul de astăzi nu este ceea ce era acum 5 ani, să nu mai vorbim să ne întoarcem la 1982. Meritul lui Mancini este că a înțeles că chiar și băieții tineri cu mai puțină experiență trebuie implicați, în timp ce în trecut acest lucru nu era cazul. El a extins echipa la mulți jucători fără experiență și apoi a comunicat întotdeauna bine pentru că a spus întotdeauna că obiectivul declarat al fiecărui joc este să câștigi. Voi spune întotdeauna, indiferent de rezultate, că această echipă națională a făcut deja ceva punând bazele unui viitor roz chiar dacă cred că este gata să câștige imediat … an și jumătate va exista deja Cupa Mondială .”

Il Giornale

 

 

Distribuie articolul!