O nouă responsabilitate

O nouă  responsabilitate

Convocați  pentru  a alege președintele Organizației Onești a Partidului Național Liberal și a noului Birou Politic local, liberalii oneșteni au decis prin vot: Elena Pașcu Apăvăloaie  a fost desemnată președinte  a  PNL Onești! Avocat în cadrul Baroului Bacău din anul 2004, membru activ al Partidului Național Liberal din 2011 – din anul 2015 fiind  consilier local în Consiliul Local al municipiului Onești, Elena Pașcu Apăvăloaie  este  o prezență   deosebită în viața  politică a municipiului de pe Trotuș, ea impresionând  prin perseverență și prin viziunea cu care abordează  problemele   acestei localități. ”La funcția de președinte, în urma unei competiții civilizate, am obținut voturile majorității celor prezenți la alegerile  în Filiala Onești a Partidului Național Liberal. . Împreună cu ai mei colegi vom pune umărul la creșterea acestei filiale. Cu seriozitate, cu implicare, cu bună credință și cu o echipă unită vom performa cu siguranță”, a declarat Elena Pașcu Apăvăloaie. Privind lucrurile cu mult realism, ea a menționat:” După o implicare de 10 ani în această organizație, îmi doresc să o văd și câștigătoare. În acești ani, nu am reușit să dăm primarul acestui oraș și nici să avem un liberal onestean care să ne reprezinte în Parlamentul României. De fapt, e povestea liberală de la Onești  a ultimilor 30 de ani. Oneștiul nu a contat niciodată în ecuația politică a județului sau a contat prea puțin. Și asta trebuie să se schimbe”.

Este  de remarcat faptul că alegerea în funcția de președinte a Filialei Onești a Partidului Național Liberal a Elenei Pașcu Apăvăloaie a adus  o undă de încredere și speranță pentru oneșteni, care  i-au urat mult succes,  curaj,  consecvență, multe realizări și rezultate cât mai bune. Oneștenii  doresc ca  din această funcție de președinte  Elena Pașcu Apăvăloaie  să ia  cele mai bune decizii, să  aducă în comunitate bucuria a cât mai multe proiecte realizate, pentru  ca  Organizația PNL Onești să fie  pe primul loc în opțiunile  electoratului  oneștean.

Iată și membrii Biroului Politic Local al Filialei Onești a Partidului Național Liberal: vicepreședinți – Zarzu Ciprian, Matei Adriana, Olteanu Cezar, Budeanu Adrian, Dobrea Costel, Paiu Adrian,  Florian Constantin, Dumitru Mihai. Alături  de cei menționați mai fac parte din Biroul Politic Local: Cristi Zancenco, Aurel Badea, Elena Butnăruș, Petrina Pilat, Dacian Ostroveanu, Liviu Moldovan, Dan Stoica, Ciprian Pascu precum și  Tapinc  Anca (președinte al Organizației Femeilor Liberale – OFL), Borcea Paul (președinte al Tineretului  Liberal) și Alina Ioana Botezatu (secretar trezorier).

Președinte al Organizației Onești a Partidului Național Liberal, Elena Pașcu Apăvăloaie  a declarat după momentul încheierii alegerilor: ”Cu seriozitate, cu implicare, cu muncă, dar în primul rând cu oameni de bună credință, vom ajunge  să avem o organizație respectată, cu performanțe administrative și politice. Acesta este obiectivul meu în calitate de președinte al acestei organizații și sunt convinsă că împreună vom reuși să îl atingem”.

Menționăm că la acest eveniment au participat  parlamentarul Mircea Fechet (fost Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor), primarul orașului – stațiune Slănic Moldova, Gheorghe Baciu și Tudorița Lungu, fost deputat liberal până în decembrie 2020, în prezent subprefect al județului Bacău.       Ion Moraru

 

 

 

Distribuie articolul!