Obiectiv – Frumusețea grădinilor

Obiectiv – Frumusețea  grădinilor

Obiectiv – Frumusețea grădinilor”

 

O grădină este  oglinda unei minți ” menționa scriitorul Henry Beston, care considera că ”lumea de azi e bolnavă de  sângele ei subțire din lipsă de lucruri elementare – pentru foc în fața mâinilor, pentru  apa care curge din pământ, pentru  aer, pentru pământul drag de sub picioare”. Poposim azi – cu ajutorul  fotografiilor realizate  de  trusturi  de presă din străinătate, în cele mai frumoase grădini din lume!

   

Un mesaj simbolic  (”To plant a garden is to believe in tomorrow” – ”Să plantezi o grădină înseamnă să  crezi în ziua de mâine”), a fost notat de   cunoscuta actriță britanică Audrey Hepburn, ”o mare legendă  a ecranului feminin  din epoca de aur a Hollywood-ului” (după cum menționează  Wikipedia).

Cu o  frumoasă rază de lumină  ne învăluie și  economistul american Abram L. Urban –  ”Grădina mea cu flori este în acelaşi timp grădina mea cu gânduri şi vise. Gândurile cresc la fel de libere precum florile, iar visele la fel de frumoase.”

   

Să ne lăsăm cuprinși de frumusețea grădinilor din Franța (foto 1), Spania (foto 2), Thailanda (foto 3), din Italia, Japonia și Mexic,  pentru că o astfel de grădină este asemenea unui prieten pe care îl poți vizita oricând!

 

 

 

Distribuie articolul!