Respect și apreciere pentru echipa de fotbal Măgura Cașin, ocupantă a locului 4 în Seria Valea Trotușului

Respect și apreciere pentru echipa de fotbal Măgura Cașin, ocupantă a locului 4 în Seria Valea Trotușului

Turul Campionatului  Ligii a IV a (Seria Valea Trotușului), care s-a încheiat recent aduce o plăcută  bucurie pentru iubitorii fotbalului din comuna Cașin. Clasarea pe locul 4 a echipei Măgura Cașin, cu  22  de  puncte este o frumoasă performanță  pentru fotbal în această comună, fapt ce deschide calea dezvoltării unui  deosebit  proiect, de  creare a unei echipe puternice pe meleagurile cășunene. ”Mulțumesc tuturor jucătorilor, care au fost înțelegători  și încrezători că putem să obținem rezultate frumoase în campionat. Lotul echipei Măgura Cașin este format din 34 de jucători și sperăm că împreună, se pot obține și în viitor  astfel de rezultate”, a declarat Mirel Ștote,  antrenorul – jucător  al echipei Măgura Cașin. El a  mulțumit Primăriei  și Consiliului Local  Cașin, primarului Cosmin Curelea pentru ajutorul acordat dar și pentru prezența sa pe stadion la meciurile echipei. Menționăm că la fiecare  meci disputat pe teren propriu Măgura Cașin a avut susținători în tribunele stadionului, care, respectând  condițiile sanitare impuse de această pandemie, au încurajat cu multă  frenezie  echipa favorită. Mai mult, expresia ”Măgura se ridică”, de pe banner-ul la vedere de la stadion, a adus  curaj și mai multă energie atât jucătorilor în lupta de pe teren dar și înfocaților suporteri  ai echipei.

Antrenorul  Mirel Ștote a adus mulțumiri și  conducerii Clubului Sportiv Viitorul Curița, întreprinzătorului Mihai Fudulache pentru ajutorul acordat în susținerea deplasării  echipei de juniori Măgura Cașin la meciurile pe care aceasta le-a jucat în  campionatul de fotbal.

”Succes băieți”, ”Hai Măgura”, ”Felicitări” sunt urările  de încurajare pentru jucătorii de la Măgura Cașin la finalul turului Ligii a IV a, Seria Valea Trotușului. ”Echipa de suflet” a cășunenilor – Măgura Cașin, a încheiat prima parte a acestui campionat pe locul 4 și  s-a clasat în apropierea podiumului primelor trei echipe (pe locul I – Sportul Onești, pe locul 2 Viitorul Curița  / CSS Onești și pe locul 3 – CSM  Moinești). Este de menționat faptul că într-un ”clasament al golaverajului”, echipa Măgura Cașin ocupă tot locul 4, cu 31 goluri marcate și 14 primite!

Jucătorii Lupu Bogdan, Alecu Sorin Ionel, Popa Ionuț, Lăcătuș Nicolae George, Soare Andrei Bogdan,  Mîșu Alin Marian, Ghețu Răzvan Dragoș, Ștote Răzvan Marius, Oproiu Fabian Ioan, Băncilă Gabriel Valentin, Coanta Bogdan Costin, Măcălău Marian, Mîșu Costin Nicolae, Merlan Gheorghe, Miloiu Alexandru, Andrei Alexandru, Ștote Mirel, Ștote Mădălin Ionuț, Dănilă Andrei Răducu, Sbârcea George, Apostu Ionuț Mihai, Geandră Ionuț, Spoială Radu, Vrânceanu Sorin, Ciobanu Denis Alin, Cheptănuș Ștefănel și Cuciureanu Gheorghiță sunt cei care au realizat aceste performanțe.

Așteptările iubitorilor fotbalului de pe meleagurile cășunene sunt  ca  să continue și în returul campionatului – din primăvara anului viitor – rezultatele frumoase, înregistrate în această toamnă de jucătorii echipei Măgura Cașin! Echipa își dorește să ofere  un fotbal calitativ, cu fayr – play și spectacol!

 

Distribuie articolul!